Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe maak je een Smart Sympodium Gebruik Met een laptop
Smart Sympodium is een elektronisch console systeem dat wordt aangesloten op een pc of een Mac-computer en biedt interactieve weergavemogelijkheden . Met Smart Sympodium een presentator kan schrijven op het Sympodium scherm met een elektromagnetische stylus ( pen ) en de inhoud aanmaken als hij leert of presenteert . Gebruikers kunnen Smart Sympodium aansluiten op een projector om inhoud weer aan een publiek of een audio systeem om multimedia-inhoud toe te voegen aan hun presentaties . Een laptop aansluiten op de Smart Sympodium kan lastig zijn , omdat de Sympodium vergt gratis software en er zijn verschillende kabels aan te sluiten . Wat je nodig hebt
Smart Sympodium software ( gratis ) op VGA ( Video Graphics Array ) kabel
USB ( Universal Series Bus ) kabel
Projector ( optioneel ) op Luidsprekers en audio -kabel ( optioneel )
Toon Meer Aanwijzingen
u uw laptop instelt en aansluiten op Sympodium
1

Zet uw laptop in de buurt van de Smart Sympodium elektronische console . Idealiter zou ze niet meer dan een paar meter uit elkaar zijn, want er zullen verschillende koorden ze aansluit . Kopen van 2

Sluit de Sympodium elektronische console om uw laptop met behulp van de USB-kabel . Steek een uiteinde van de USB- kabel in de USB -poort aan de zijkant van de Sympodium label " Netwerk Smartboard " en het andere uiteinde van de USB- kabel in de USB -poort van uw laptop .
3

Sluit de VGA- kabel aan op de Sympodium elektronische console door het plaatsen van het ene uiteinde in de poort met het label " laptop VGA , " die is gelegen aan de zijkant van de console en het andere uiteinde op de VGA- poort van uw laptop .
< br > 4

Klik op het pictogram Smartboard vanaf uw bureaublad om de toepassing te starten op uw computer . Controleer het menu van uw laptop -programma 's voor het Smartboard software als het pictogram niet op uw bureaublad . Als uw laptop niet over de vrije Sympodium software al is geïnstalleerd , gaat u naar de Smart Tech website en download de nieuwste versie ( zie Bronnen ) .
5

Sluit luidsprekers aan op uw laptop ( optioneel ) . Steek een uiteinde van de audiokabel in de luidsprekers en de andere in de Smart Sympodium . De audiokabel haven is gelegen binnen het gebied aangeduid met " Aux 1 " op de zijkant van de Sympodium . De aansluiting die je zal aansluiten op het label " geluid . " Als u werkt met luidsprekers die zijn ingebouwd in een vergaderruimte , dient u de audiokabel in de kamer gebruiken en steek de stekker in de hoofdtelefoonaansluiting aan de zijkant van uw laptop in plaats van het gebruik van een audiokabel .
< br >
met de Sympodium naar Present

Druk 6 de " Power" -knop op de Sympodium om op het systeem aan te zetten en kies " oriënteren " uit het menu Sympodium als dit de eerste keer dat u uw laptop hebt aangesloten op dit Sympodium console . Anders kiest het juiste menu -optie voor uw presentatie . De belangrijkste menu-opties zijn : " Notebook ", " Recorder , " "Video Player , " " Keyboard , " en " Instant Conferencing "
7

Geef het scherm van de laptop op een projector door het aansluiten van de projector . aan de Sympodium volgens de aanwijzingen op de projector ( optioneel ) . De laptop wordt weergegeven aan de Sympodium alleen als u niet aansluiten op een projector voor een publiek te laten zien. Raadpleeg uw computer Help-bestanden voor de juiste functie toets te drukken om de weergave van de projector te activeren . ( Als u bijvoorbeeld op " F8 " activeert het scherm projector op een Dell- computer, terwijl " F4 " activeert het scherm op een HP . )
8

schrijven met de elektronische stylus ( pen ) direct op het scherm van de Sympodium en uw schrijven en tekenen wordt weergegeven op het scherm van de Sympodium en ook op de projector scherm als u projecteert de afbeelding voor een publiek . Smart Sympodium software biedt ook basisinstrumenten te bewerken , kopiëren of wissen van uw geannoteerde data als je gaat. Het is in hoge mate aanpasbaar , bijvoorbeeld , kunt u de kleur en de dikte pen te veranderen of toe te voegen markeren om uw documenten als u een presentatie geven om de nadruk te voorzien
9

Gebruik van het menu -opties op de Sympodium gebruik . het elektronisch stylus ( pen ) . De elektronische pen werkt net als de muis van uw computer , een kraan is als een enkele klik met de muis en twee kranen zijn gelijk aan een dubbelklik

.

Previous: Next:
  laptops
·Wat is de oorzaak van een lapt…
·Hoe te vervangen een Vaio PCG …
·Hoe het opzetten van een wacht…
·Hoe te installeren Windows XP …
·Hoe je digitale foto's downloa…
·Toshiba Satellite L550 Feature…
·Ik kan geen verbinding de netb…
·Hoe maak je een USB 3.0 Laptop…
·Soorten Laptops 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Scannen Met een Canon MF4370DN 
·Compatibele cartridges voor de Epson NX4…
·Hoe schoon Gelekte Toner Vanuit een prin…
·Hoe maak je een draagbare computer te la…
·Hoe maak je een SATA Power Cable convert…
·HP 1510 All - in - One Printer Problemen…
·Hoe maak je een Compaq 315 Upgrade naar …
·Hoe je Java installeren op een Flash Dri…
·Hoe maak je verbinding een satellietontv…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com