Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe een kapotte laptop Base Vervang
basis van uw laptop is het belangrijkste stukje plastic aan de onderkant van de computer . Het verbergt en beschermt alle hardware ingebouwd in de onderkant behuizing van de computer . Dit omvat meestal uw harde schijf , RAM , cd /dvd-drive en draadloze module , niet om de gehele onderzijde van het moederbord te vermelden . Als uw laptop base scheuren of breuken laat onderdelen van uw computer te openen op schade veroorzaakt door statische elektriciteit en vocht . Het vervangen basis van uw laptop betekent volledig afbouwen van uw computer en het verwijderen van het moederbord . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
platte schroevendraaier
antistatische polsband
Toon Meer Aanwijzingen

Macht 1 van uw laptop . Koppel alle kabels en apparaten . Sluit het beeldscherm en leg de laptop naar beneden op een vlakke ondergrond . Draai de computer , zodat de voorkant naar u toe . Kopen van 2

Verwijder de batterij uit het compartiment aan de onderkant van de laptop . De accu wordt op zijn plaats gehouden door een of twee ontgrendelingshendels .
3

Verwijder alle hardware -apparaten van de laptop onderkant behuizing . Dit omvat het verwijderen van alle hardware compartimentafdekkingen en hun bevestigingsbouten . De harde schijf en cd /dvd -drives worden meestal plaats gehouden door een paar Phillips - schroeven . De RAM- modules worden op hun plaats gehouden met een verende , retentie clips .
4

Verwijder alle Phillips - schroeven uit de laptop onderste behuizing . Flip de laptop om en open het beeldscherm zo ver mogelijk . Wrik de afdekking van het toetsenbord van de laptop met een platte schroevendraaier . Het toetsenbord cover is een dunne , plastic stuk ligt boven het toetsenbord montage .
5

Verwijder de Phillips - kop schroeven bevestigen van het toetsenbord montage aan de laptop . Til het toetsenbord uit de behuizing van de laptop en plaats het gezicht naar beneden op de polssteun . Koppel de grote lintkabel zich vanaf de onderzijde van het toetsenbord op het moederbord . Verwijder het toetsenbord van de laptop .
6

Koppel alle kabels die uit elke kant van het scherm naar het moederbord . Verwijder de Phillips - schroeven van elk scherm scharnier. Til het scherm van de laptop en opzij leggen .
7

Verwijder alle resterende Phillips - schroeven uit de kap van de laptop . Koppel alle kabels op het moederbord van de bovenklep . Verwijder de bovenklep van de laptop en opzij leggen om de hele bovenkant van het moederbord te onthullen .
8

Koppel alle overige kabels en apparaten van het moederbord . Verwijder alle Phillips - schroeven bevestigen het moederbord op basis van de laptop . Til het moederbord uit de laptop en leg het opzij . Verwijder alle hardware en apparaten die op de laptop basis assemblage . Gooi de beschadigde laptop basis .
9

Herhaal deze procedure in omgekeerde volgorde om uw laptop basissamenstelsel vervangen en weer in elkaar zetten van uw laptop . Houd in gedachten dat u alle verwijderde hardware moet overdragen aan de nieuwe basis assemblage . Kennis te nemen van hoe en waar alle kabels , apparaten en hardware zijn aangesloten en bevestigd aan de laptop .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe te verbinden HP Laptop TV …
·Satellite Pro A300 Specs 
·Toshiba L305 - S5944 Specifica…
·Wat maakt een goede Laptop Com…
·Hoe kan ik een webcam gebruike…
·Hoe kan ik een laptop AC Power…
·De specificaties van een Dell …
·HP Pavilion laptop Specificati…
·Hoe Hook Up een laptop op draa…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een geheugenkaart te formatt…
·Hoe maak je Voeg een Sandisk Micro SD 1G…
·Hoe DRM -beveiliging van Apple Store Dow…
·Hoe de Low op inkt bericht uitschakelen …
·Mijn PC start niet op vanaf een USB 
·Hoe om uw computer te herstellen naar Wh…
·Wat is het hulpprogramma partitie? 
·Hoe de Boot Flag of een USB- Change 
·Hoe maak je een Logitech Trackball Mouse…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com