Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe een HP Pavilion ZE5185 Demonteer
Het kan zijn dat af te breken uw HP Pavilion ZE5185 notebook als het moederbord of een van de onderdelen direct gemonteerd op het moederbord , zoals de processor of de koelventilator /warmteafleider , moet vervangen . Demontage van een laptop heeft volledig een hoge moeilijkheidsgraad , maar als je georganiseerd bent , zult u in staat om de computer uit elkaar gehaald en weer in elkaar gezet , zonder zich zorgen te maken over de vraag of de computer zal werken . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
platte schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Bepaal de methode waarmee je de onderdelen en schroeven houden u te verwijderen van de computer georganiseerd . Plastic boterhamzakjes zijn ideaal voor het opslaan van onderdelen en schroeven , maar je kan ook een demontage stroomschema op een stuk papier door het labelen van de papieren met onderdelen en schroeven en de volgorde waarin u ze verwijdert trekken .

Wordt georganiseerd zal u toelaten om de computer weer in elkaar makkelijker gezet . kopen van 2

zet de computer uit en haal de kabels en randapparatuur erop.

Sluiten 3 de computer , draai het base - side - up en verwijder de accu door op de batterijvergrendeling en het trekken van de accu uit de disk - drive- kant van de computer .
4

Zoek de geheugenmodulecompartiment in het midden van de voorste rand van de basis en de Mini PCI-kaart vakje ernaast . Pak de twee schroeven van het afdekplaatje van het geheugen en de twee schroeven van de Mini -PCI-compartiment en verwijder beide deksels .
5

Verwijder de geheugenmodule ( s ) van de computer . Om de module eruit te halen, trekt u het behoud van vergrendelingen van de zijkanten van de module zodat de module opstaat uit zijn connector . Trek de module recht uit de connector.
6

Verwijder de Mini PCI-kaart . Ontkoppel de twee antennekabels van de Mini PCI-kaart en neem de kaart uit op dezelfde manier als de geheugenmodule verwijderd in stap 5 .
7

Zoek de harde schijf in het midden van de voorste rand van de computer . Verwijder de twee rubberen schroef dekt op, haal de schroeven eronder en trek de harde schijf uit de computer .
8

Verwijder de vier rubberen schroeven covers van de voorste rand van de basis en haal de vier schroeven eronder. Pak de schroef in de vaste-schijfruimte en de 10 resterende schroeven rond de basis .
9

Zet de computer - side - up en draai het zo dat de achterkant naar u toe . Pak de twee schroeven onderaan elk scherm scharnier.
10

Draai de computer , zodat de voorkant naar u toe en open het beeldscherm , zodat de achterkant van het vlak ligt tegen uw werkruimte .
< Br > 11

Steek een platte schroevendraaier in de inkeping aan de rechterkant van het toetsenbord plaatje en til het . Trek het toetsenbord te dekken de computer uit door te tillen met je handen van rechts naar links . De luidspreker montage is nu bloot .
12

Koppel de luidspreker montage kabel van het moederbord , haal de schroef op de assemblage en verwijder deze uit de computer . De paneelbouwer wordt nu blootgesteld .
13

Verwijder de paneelbouwer . Ontkoppel de paneelbouwer kabel , haal de schroef van de telefooncentrale en verwijder de telefooncentrale van de computer .
14

Verwijder het toetsenbord . Pak de vier schroeven van de bovenkant van het toetsenbord en spiegelen , sleutels naar beneden , over de polssteun . Koppel het toetsenbord los van het moederbord en neem het toetsenbord van de computer .
15

Pak de twee disc drive schroeven uit het midden van de computer ( een van de schroeven is in een " vinger gat " ) . Steek uw vinger in de vinger gat en duw de disc drive uit de rechterkant van de computer .
16

Verwijder het beeldscherm . Maak de kabel van het beeldscherm in de buurt van het linker scharnier , halen de drie schroeven aan elke beeldschermscharnier , haal de schroef op elke antenne kabel (links en rechts scharnieren ) en til het scherm van de computer .
17

Verwijder de polssteun ( ook wel de bovenste afdekking ) van de computer . Pak de twee schroeven net boven het touchpad , til de polssteun omhoog , koppelt u de touchpad los van het moederbord en verwijder de polssteun van de computer .
18

Haal de twee schroeven uit de rechterkant van de harde schijf kooi en til de kooi uit het moederbord .
19

Zoek het diskettestation aan de voorkant linkerbovenhoek van de computer en verwijder deze . Koppel het diskettestation -kabel , haal de drie schroeven van de aandrijving en til de aandrijving uit het moederbord .
20

Zoek de infrarood montage aan de rechterrand van de voorkant van de computer en verwijder deze . Koppel de infrarood -kabel , haal de twee schroeven aan het en neem het uit de computer .
21

Verwijder de koelventilator /warmteafleider . Koppel de koelventilator kabel , haal de drie schroeven van het koellichaam en verwijder de montage van het moederbord . De processor is nu bloot .
22

Verwijder de processor uit het moederbord . Om dit te doen , gebruikt u een platte schroevendraaier de schroef tegen de klok in totdat het tot stilstand komt om te draaien en til de processor uit de connector.
23

Draai de computer, zodat de achterkant naar u toe en verwijder alle de uitsteeksels ( de schroeven aan de zijkanten van de aansluitingen ) . Draai de computer , zodat de voorkant naar u wanneer u klaar bent .
24

Pak de drie schroeven uit de linker hoek van het moederbord ( waar het diskettestation was gevestigd ) en een andere schroef van rechts zijkant van het moederbord ( de bovenkant van de baai schijfstation ) . Til het moederbord uit de computer .

De computer is nu volledig gedemonteerd .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe uit elkaar te halen een HP…
·Hoe te verbinden een laptop aa…
·Hoe maak je een ZV6000 Demonte…
·Hoe de laptop display op een H…
·Handmatig Shut Down een Laptop…
·Specificaties voor een Sony VG…
·Hoe maak je een toetsenbord aa…
·Wat is een WinBook Laptop 
·Laptop Display Opties 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Netgear WGR614 V6 Features 
·Problemen met Logitech V20 Notebook Spea…
·Het verschil tussen een CPU en een micro…
·Hoe te Documentatie voor een moederbord …
·Waarom mijn dvd -brander kan niet herken…
·De geschiedenis van de Microprocessor 
·HP 7520N Specs 
·Heeft HP PhotoSmart C4580 Printer Werken…
·Hoe kan ik een draadloze printer verbind…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com