Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
De specificaties van een Dell Latitude CPX Laptop
Geïntroduceerd in 1999 , de CPx was een lijn van laptops onder de business-georiënteerde Latitude merk van technologiebedrijf Dell , Inc Daarnaast verkocht , het was een van de vroegste vermeldingen van de onderneming Latitude C - series notebooks en onderverdeeld in de H - en J - serie . De " CPx " aanduiding stond voor de Intel Mobile Pentium III-processor het bevatte . De computer is niet meer in productie vanaf maart 2011. Processor en geheugen

Hoewel alle Dell Latitude CPx laptops hebben een Pentium III- chip , die van de J - serie had een extra functie genaamd SpeedStep . Dit is een handelsmerk technologie van Intel die optimale prestaties mogelijk maakt terwijl de controle op de hoeveelheid stroom gebruikt . De processor werd gecombineerd met een chipset genaamd de Intel Mobile 440BXset .

De Latitude CPx heeft twee geheugenslots , waarvan er een voorziet 32 , 64 , 128 , 192 of 256 megabytes ( MB ) van systeemgeheugen . Gebruikers echter kon installeren maximaal 512 MB ​​. RAM van de computer maakt gebruik van SDRAM ( Synchronous Dynamic Random Access Memory ) , die synchroniseert met de systeembus met een snelheid van 100 megahertz ( MHz ) .
Audio /video Specificaties

de Dell Latitude CPx H - serie had de ESS Maestro 2E audio controller , terwijl de J - serie bezat de iets meer gevorderde 3I -versie . Beide controllers waren compatibel met Sound Blaster en was 16 - bit stereo conversie .

De video -controller , zoals de audio- controller , werd geïntegreerd op het moederbord . Het was een ATI Mobility M1 staat om maximaal 8 MB ​​RAM van de computer . Scherm van de CPx kon worden weergegeven tot 1024 bij 768 pixels in 24 - bit kleurdiepte en een 0,28 dot pitch .
Externe Interfaces en Power

Voor audio , de Dell Latitude CPx hadden line-in , line-out/headphone en microfoon aansluitingen . Dell omvatte ook interfaces , zoals een PS /2 aansluiting voor het aansluiten van een externe muis of toetsenbord , USB-aansluiting voor data , S - Video- uitgang; . En seriële en parallelle aansluitingen

Elke CPx kwam met een netadapter en lithium - ion batterij . De adapter heeft een uitgangsspanning van 20 VDC ( spanning gelijkstroom ) . Naast het voeden van de computer , kan de adapter volledig opladen van de batterij binnen 21/2 uur en bieden tot 500 laadcycli .
Fysieke eigenschappen

De Dell Latitude CPx was 1.77 cm hoog , 12,55 centimeter breed en 9,94 centimeter dik . Zijn actieve - matrix TFT ( thin - film transistor ) scherm meet 14,1 inch diagonaal . Met een geïnstalleerde diskette en cd - rom-station , de laptop bijna bijgevuld £ 7 . Ook inbegrepen zijn een ingebouwde paar 8 - ohm stereo speakers .

Previous: Next:
  laptops
·De verschillen tussen de Europ…
·Hoe maak je een Sticker Get Of…
·Stereo Speakers die compatibel…
·Hoe kan ik RAM Toevoegen aan m…
·Hoe installeer ik een Toshiba …
·Ik hulp inschakelen van de web…
·Hoe maak ik Sla een laptop tij…
·Hoe kan ik een nieuwe harde sc…
·Standaardinstelling voor een M…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe je S - Video Haak Van een PC naar ee…
·Hoe om gegevens van een Dead harde schij…
·Hoe te Refill een Epson NX100 inktcartri…
·Hoe te Refill Epson Stylus Photo 820 ink…
·Hoe je het moederbord veranderen in een …
·Radeon 9800 Pro Specs 
·Hoe verander ik draadloze kaarten tot 2 …
·Hoe kan ik een HP LaserJet 4P installere…
·Hoe maak je een verbinding blokkeren om …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com