Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Specs op een Compaq F500
De Compaq Presario F500 is een 15,4 - inch laptop of notebook van Hewlett - Packard , een technologie bedrijf vooral bekend om zijn productie van personal computers . Het werd ontworpen als een budget computer voor thuisgebruikers die niettemin een machine met bovengemiddelde prestaties en gezond verscheidenheid aan functies wilden . Hoewel de F500 is niet meer in productie ten tijde van de publicatie , het kan worden opgehaald van online sites zoals eBay binnen een $ 100 - tot - 200 range . Besturingssysteem , Processor en systeemgeheugen

Elke Compaq Presario wordt geleverd met de Windows Vista Home Premium besturingssysteem. De processor is een AMD Mobile Sempron 3500 + , met een 1.8 - gigahertz verwerkingssnelheid en data-overdrachtsnelheid van 1,6 GHz . Een 512 -MB geheugenmodule is geïnstalleerd in elk van de laptop SO - DIMM ( small dual inline memory module ) slots , waardoor het systeem geheugen naar een one - gigabyte totaal. Een gebruiker kan echter het geheugen uit te breiden tot 2 GB . Systeemgeheugen van de F500 maakt gebruik van de tweede generatie van Double Data Rate Synchronous Dynamic Random Access Memory architectuur , of DDR2 SDRAM .
Opslag en Media

Aangesloten op de SATA ( Serial advanced Technology Attachment ) interface harde schijf van de Compaq Presario F500 biedt 120 GB opslagruimte en gecentrifugeerd met een snelheid van 5400 omwentelingen per minuut . De optische drive is een 8x - speed SuperMulti DVD drive , wat betekent dat het niet alleen speelt en brandt cd's en dvd's , maar ook specifiek ondersteunt de " plus " en "min " DVD -formats . De F500 CD speler /recorder is ook geschikt voor dubbelzijdige discs .
Audio /Video

Een moederbord geïntegreerde Altec Lansing driver levert audio van de Compaq Presario F500 's . De driver is compatibel met de Sound Blaster Pro 3 - D verwerken en produceert geluid met 16 - bit kleurdiepte . Video en afbeeldingen van de notebook komen uit de Nvidia GeForce Go 6100 dedicated kaart, die tot sport tot 287 MB videogeheugen . Het ondersteunt 15,4-inch high - definition breedbeeldscherm van de F500 's - die BrightView glossy - display-technologie HP's heeft - met een native resolutie van 1.280 bij 800 pixels . Audio /video -poorten van de F500 's bestaan ​​uit een externe monitor connector , S-video tv -uitgang en een hoofdtelefoonaansluiting .
Netwerken en Connectiviteit

Elke Compaq Presario F500 heeft een modem en geeft je tot 56 kilobits per seconde in de snelheid van gegevensoverdracht . Een Ethernet-adapter met maximaal 100 megabit per seconde aan data transfer snelheid biedt de bekabelde netwerken , terwijl draadloze technologie van de computer voldoet aan de IEEE ( International Electrical and Electronics Engineers ) 802.11b /g set van normen . Een RJ - 11 en RJ - 45 aansluiting begeleiden de modem en Ethernet , respectievelijk , met een extra trio van USB 2.0-poorten voor data -overdracht .
Fysieke afmetingen en Power

Wegen £ 6,87 . en het bezit van een 101 - key toetsenbord , de Compaq Presario F500 's fysieke afmetingen bestaan ​​uit een 14,1 - inch lengte , 10,1 -inch breed en 1,56 - inch hoogte . Elke laptop wordt geleverd met een 65 -watt netadapter en 6 - cell lithium - ion batterij .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe te wijzigen mijn Dell Insp…
·Thinkpad G41 Password Recovery…
·Hoe Memory In een HP Pavilion …
·Hoe schoon uit uw Dell Vostro …
·Hoe de levensduur van uw lapto…
·Geschiedenis van de Laptop Com…
·Hoe een HP Pavilion ZD8000 ser…
·Hoe te Cool Down een AMD lapto…
·Hoe de DC jack op uw HP Pavili…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe te gebruiken iWork op de iPad 
Hoe te kopiëren en plakken op iPad 
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een printer met een draadloos…
·Hoe kan ik een MSI moederbord installere…
·Soorten Sprekers voor Computer Systems 
·Hoe maak je een HP moederbord Vervang 
·Hoe maak je een GeForce 7200 GS ontgrend…
·Waardoor telefoneren via een computer me…
·De beste laptop Chips 
·Hoe Installeer KVM TRENDnet Schakel naar…
·Hoe maak je een Missing kleurencartridge…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com