Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Wat is het verschil tussen Dell C600 & C610 ?
De C600 en C610 waren twee laptops geproduceerd door Dell . Beide computers maakten deel uit van de Dell Latitude -notebooks verkocht in de richting van de bedrijfs-en kleinzakelijke markt . Hoewel ze met het formaat totale ontwerp waren , verschilden zij qua standaard processors , geheugen , opslag en multimedia mogelijkheden . Beide computers worden gestaakt . Processor

Standard versies van de Latitude C600 en C610 kwam met verschillende processors . Standaard uitvoeringen van de C600 bevatte een Intel Mobile Pentium III SpeedStep processor . De processor heeft een kloksnelheid van 850 MHz , 256KB van Level 2 cache , een 32 - bit instructieset en een front - side bus snelheid van 100 MHz . Standaard uitvoeringen van de C610 werd gekenmerkt door een snellere Intel Mobile Pentium III-processor met een kloksnelheid van 1,0 GHz , 512KB Level 2 cache , een 32 - bit instructieset en een front - side bus snelheid van 133 MHz .

Geheugen en opslag

Dell uitgerust standaard uitvoeringen van de Latitude C600 met 128 MB SDRAM . Standaard uitvoeringen van de Latitude C610 kwam met 256 MB SDRAM . Klanten kunnen ervoor kiezen om het geheugen in beide laptops upgraden tot een maximum van 1 GB op het moment van aankoop . Voor opslag , standaard uitvoeringen van de Latitude C600 kenmerkte een 10GB interne harde schijf . De Latitude C610 kwam standaard met een 20 GB interne harde schijf . Dell bood harde schijf upgrades voor beide computers op het moment van aankoop .
Display en Multimedia

Zowel de Latitude C600 en C610 kenmerkte 14.1 - inch TFT actieve matrix display schermen . Een ATI Rage Mobility 128 videokaart verwerkt afbeeldingen op de C600 . De Rage Mobility 128 gedeeld 8MB SGRAM met het systeemgeheugen . Dell uitgerust de grafische kaart in de Latitude C610 met 16 MB SGRAM , ook gedeeld met het systeemgeheugen . De C600 kwam standaard met een 10X tot 24X CD-ROM drive , upgradeable op het moment van aankoop tot een 8x DVD - ROM-station of een 24x herschrijfbare cd-station . De C610 kwam standaard met een combinatie 8x DVD - ROM en 24X herschrijfbare cd-station .
Extra Verschillen

Hoewel de C600 en C610 waren zeer vergelijkbaar in ontwerp , basis versies van de C600 was iets zwaarder . De C600 woog 5,7 £ . , Tegen 4,9 pond. voor de C610 . De C600 kwam gehuisvest in een lei - grijze metalen behuizing , terwijl de C610 kwam in strak zwart . Beide computers had touchpads en tracking pointers geïntegreerd .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe je de harde schijf vervang…
·Hoe te verwijderen van een Len…
·Hoe te Schakel de touchpad op …
·Informatie over de Children's …
·Waarom wordt mijn computer her…
·Hoe uit elkaar te halen een De…
·Hoe de LCD vervangen op een Co…
·De positieve en negatieve effe…
·Mijn laptop wordt afgesloten n…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een cd /dvd voor een Toshiba…
·Vergelijk Computer Processor Types 
·Hoe te SCSI schijven Sluit een datakabel…
·Hoe om afbeeldingen te downloaden van de…
·Hoe maak je een Bluetooth-headset aan he…
·Hoe te openen een Logitech Z - 560 Subwo…
·Hoe kan ik annuleren van een afdruktaak …
·Hoe maak je verbinding een Kodak Digital…
·Hoe te Refill Lexmark 44XL 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com