Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe een Averatec C3500 Laptop Vervang
De Averatech C3500 is een converteerbare laptop die werd uitgebracht in 2004 . U kunt het scherm van deze unieke laptop rond achteruit draaien en sluit deze , waardoor de laptop in een aanraakgevoelige tablet-pc . Met behulp van een stylus opgeslagen in het lichaam van de computer , kunt u rechtstreeks op het scherm schrijven om notities te nemen of tekeningen . Hoewel dit een zeer leuke feature , het is niet genoeg zo'n oude laptop levensvatbaar te maken voorbij het einde van zijn levensduur . In plaats daarvan , moet u een andere converteerbare laptop te lokaliseren aan uw behoeften als een vervanging . Instructies
1

Vergelijk de prijzen en de onderdelen van de vervangende laptop modellen die u hebt geselecteerd op de beste prijs voor de functies die u nodig hebt te vinden . De Averatech C3500 was $ 1.350 bij vrijgeving . Het werd geleverd met een 1,67 GHz processor , 512 MB ​​of RAM en een 60 GB harde schijf . U kunt eenvoudig overschrijden deze specificaties met een moderne laptop voor veel minder geld . Kopen van 2

Neem een ​​kijkje op de Dell Inspiron Duo IMD - 3487FNT tablet-pc . Dit model wordt geleverd met een dual-core 1,50 GHz Intel Atom -processor , 2 GB RAM en een 320 GB harde schijf . De dual - core processor in combinatie met vier keer het RAM-geheugen van uw originele laptop zal zorgen voor een prachtige toename in de prestaties . Het is beschikbaar voor $ 450 op het moment van publicatie .

Look 3 in de Fujitsu LifeBook TH700 . Het wordt geleverd met een 2,53 -GHz Intel Core i3 dual - core processor , 4 GB RAM en een 320 GB harde schijf . De prijs op het moment van publicatie is $ 1000 , dat is ongeveer twee keer de prijs van de Dell , maar de Fujitsu heeft een veel snellere processor en twee keer zoveel RAM .
4

Beschouw de Acer Iconia 6120 . Deze laptop heeft een 2,66 GHz Core i5 480M dual - core processor , 4 GB RAM en een 640 GB harde schijf . Het is een enorme verbetering ten opzichte van uw oude Averatech en het kost $ 1.200 op het moment van publicatie . De prijs is dichter bij die van de oorspronkelijke Averatech , en de snellere processor zal een merkbare prestatieverbetering zorgen over zelfs de Fujitsu .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe de cd - rom Vervang in een…
·Hoe kan ik een laptop batterij…
·Dell Studio 15 Vs . Dell Studi…
·HP 6930P Specificaties 
·Hoe kan ik een draadloze kaart…
·Hoe Hook Up een ASUS G51 Serie…
·Hoe maak je een Touchpad Clean…
·Is de Stylus Overdekte Onder d…
·Hoe Hook Up een Dell Inspiron …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Een doe Notebook Stand 
·Hoe kan ik scannen Pictures Into Kodak E…
·Hoe het opzetten van een C7180 voor Blue…
·Doe MacBooks Come With Webcams Vooraf ge…
·Walkera 60 Tail Upgrade Instructies 
·Specificaties voor de HP 5187 5628 Moede…
·Hoe te Capture AC3 Audio 
·MacBook 250 Vs . 320 
·Hoe maak je een Key Cap op een Dell Insp…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com