Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe maak je een LifeBook U810 Problemen
Hardware en software problemen kunnen maken van de Fujitsu LifeBook U810 buiten werking . Terugdraaien hardware en OS -instellingen , het controleren op fouten van het apparaat en het scannen van de notebook voor virusinfecties worden allemaal voorgesteld stappen voor het oplossen van de LifeBook U810 . Ingebouwde programma's , zoals Systeemherstel , kan de computer terug naar een eerdere staat , terwijl applicaties zoals Device Manager en Event Viewer kunt u te waarschuwen voor hardware of software storingen . Gebruik makend van deze middelen kan u toelaten om uw notebook terug te keren naar een werkende staat . Instructies , Hardware Problemen
1

Steek de adapter in de DC power jack aan de linkerkant van de notebook . Steek het netsnoer in de adapter , steek de kabel in een muur .

Druk op de knop om de Fujitsu LifeBook U810 zetten 2 . Druk op " F2 " op het logo scherm Fujitsu om het System Setup-programma te gaan .

Press 3 " F9 . " Druk op "Ja" op de prompt en druk op " Enter "om de systeeminstellingen te herstellen naar de vooraf ingestelde standaardwaarden . Druk op " F10 " om op te slaan en af te sluiten .

Druk op " F12 " 4 op het logo scherm om het opstartmenu te openen . Selecteer de harde schijf (HDD ) van de opties , druk daarna op " Enter " om op te starten vanaf de harde schijf .

Boot 5 bij Windows . Houd de toets " Fn ", druk daarna op " D " om de helderheid van het scherm te verhogen als de monitor is te donker .
6

Klik op "Start . " Input " apparaat " in het zoekvak . Selecteer " Device Manager " van de resultaten . Klik op de " > " icoon voor alle categorieën te zien elk apparaat geïnstalleerd om de Fujitsu LifeBook .
7

Dubbelklik op een apparaat als het heeft een geel " ! " Of rood " , X " ernaast om de LifeBook U810 component oplossen . Ga naar de ondersteuningswebsite van Microsoft om het apparaat repareren als een foutcode ( bijvoorbeeld " Dit apparaat start niet ( Code 10 ) " ) wordt weergegeven in de eigenschappen van het apparaat .
Softwareproblemen < br >
8

Run een anti - virus scan op de computer . Volg de instructies van het programma om de besmetting van de pc te verwijderen indien gedetecteerd . Als er geen infectie is gevonden , klikt u op "Start . " Ga naar " Alle Programma's , " " Accessoires " en dan "System Tools . " Klik op "System Restore . "
9

Klik op " Recommended Restore" om de meest recente hardware- wijziging ongedaan maken . Als u zich de specifieke datum en tijd vanaf het moment dat de computer voor het laatst werkte , klik op " Kies een ander herstelpunt , " en gebruik vervolgens de datum en tijd veld aan de linkerkant als een gids naar een herstelpunt selecteren uit voordat het probleem begon te optreden . Anders gebruikt u de aanbevolen herstelpunt .
10

Klik op " Next . " Klik op "Finish ". Klik op " Ja" om de computer te herstellen naar de geselecteerde datum en tijd . Klik op "Sluiten" wanneer het herstel is voltooid .

Click 11 "Start , " voer " administratieve " in het zoekvak als het probleem zich blijft voordoen . Klik op ' Systeembeheer '. Dubbelklik op " Logboeken . "
12

Openen " Windows Logboeken , " en klik op ' Application . " Blader door de lijst voor een inloggen met " Warning! " in de naam . Dubbelklik op het evenement , het bericht te lezen dan in het tabblad Algemeen om te zien of de fout betrekking heeft op uw probleem . Als dat zo is , kijk omhoog het bericht op Microsoft Support om de Fujitsu LifeBook U810 software probleem op te lossen .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe de capaciteit van een lapt…
·Welke functies te zoeken in ee…
·Mijn laptop schakelt Tijdens W…
·Hoe maak je een Thinkpad 390E …
·De HP /Compaq NC8230 is een 15…
·Hoe maak je een laptop van ond…
·Hoe maak je een harde schijf v…
·Instructies voor het vervangen…
·Hoe de functietoetsen Unlock o…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een USB-stick te gebruiken m…
·Hoe Hook Up een externe harde schijf aan…
·Hoe te branden van een film die meer dan…
·Hoe maak je een PNY Memory Stick formatt…
·HP Laserjet Lip probleemoplossing 
·Lenovo External Battery Charger laadt ni…
·Hoe een HP Pavilion DV8000 toetsenbord v…
·De beste manier om een laptop batterij o…
·Laptop DJ Tutorial 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com