Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Tutorial voor de webcam op een Asus
Veel Asus laptop computers worden geleverd met een geïntegreerde webcam waarmee u videoclips opnemen , vastleggen van stilstaande beelden en video chat online met vrienden , contacten en familieleden . Instant messaging en chat -diensten met de videochat -functie de webcam detecteert automatisch wanneer u de service te gebruiken . Om uw Asus webcam te gebruiken om foto's of videoclips op te nemen , moet u de gratis LifeFrame software die op alle Asus laptops met geïntegreerde webcams geleverd geïnstalleerd lanceren . Instructies
1

Klik op de knop "Start " op de taakbalk van het bureaublad . Kies " Alle Programma's" in het menu Start en klik op ' Asus Utility . "

Highlight 2 en klik op het pictogram van het programma LifeFrame . Dit start de LifeFrame applicatie die controleert uw Asus webcam .
3

Klik op de " fotocamera " icoon in de selector wiel aan de onderkant van het programmavenster . Dit geeft de output van de webcam in een ruit in het midden van het programmavenster . Klik op de " Capture Image " knop met de pijl-rechts -toets om een stilstaand beeld met de webcam vast te leggen . Dit voegt de afbeelding om de rasterweergave van de miniaturen op de rechterkant van het programmavenster . Dubbelklik op de afbeelding , selecteer dan " Move To " om het op te slaan in de map van uw computer foto's , of " E-mail" om de afbeelding e-mail naar een vriend of contactpersoon . U kunt het ook uploaden naar sociale netwerken , zoals Facebook of Flickr en uw blog of persoonlijke website .
4

Klik op de " videocamera " icoon in stelwiel het programma . LifeFrame toont opnieuw de uitgang van de webcam in het midden van het programmavenster . Klik op de " Capture Video " knop met de pijl-rechts -toets om een videoclip met de webcam vast te leggen . Als u wilt opnemen van de videoclip te stoppen , klikt u op de "Stop" knop met de vierkante pictogram. Dit voegt de opgenomen videoclip om de miniaturen aan de rechterkant van het programmavenster . Dubbelklik op de afbeelding om de videoclip op te slaan op uw computer , e-mailen naar vrienden of uploaden naar sociale netwerken en websites .

Klik 5 de video-instellingen iconen onder de video-uitgang display in het midden van het programma . Pas het geluidsvolume , video kleur , helderheid en contrast door op de betreffende knop en het verplaatsen van de schuifregelaar naar links of naar rechts . Klik op de instelling "Video Resolution " aan de resolutie en kwaliteit van video opgenomen door de webcam te veranderen . Hogere instellingen zorgen voor grotere resolutie videoclips met meer detail , dus je zou willen om deze optie te kiezen als u het opnemen van een videoclip te uploaden naar YouTube of Facebook . Lagere resolutie video clips bieden kleiner videobestand formaten , dus deze optie zou geschikt kunnen zijn als je de clip wilt e-mailen naar een vriend .
6

Klik op het pictogram van de microfoon in de selector wiel als u wilt opnemen audio zonder video . Klik op de " Capture Audio" knop met de pijl-rechts -toets om een ​​audio clip vast te leggen. Wanneer u wilt stoppen met opnemen , klikt u op de "Stop" knop met de vierkante pictogram. Dit voegt het audiofragment om de miniaturen aan de rechterkant van het programmavenster .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je een nieuwe process…
·Hoe de beste laptop computer k…
·Hoe Fix of vervangen van een I…
·Hoe kan ik een laptop Mouse On…
·Hoe kan ik een SIM -kaart in u…
·Hoe maak je een Losse laadstek…
·De veiligheid van Laptops 
·Hoe je de harde schijf vervang…
·Problemen met uw HP Pavilion D…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Hoe je grote bestanden naar uw Western D…
·Compaq D51C Tower Specificaties 
·Instructies over hoe u een LG Laptop 
·Hoe te OverClock een AMD Phenom X4 
·Hoe maak je een draagbare externe harde …
·Hoe maak je een geluidskaart installeren…
·Hoe kan ik muziek invoegen Van een Flash…
·Waarom een laptop Kan niet lezen van een…
·Uitleg foto negatieven met een flatbed s…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com