Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Lenovo 3000N100 Oververhitting
Een normaal bijproduct van elektriciteit is warmte , en de verschillende interne componenten binnen uw Levono 3000 N100 laptop alle warmte als zij actief zijn . Deze warmte generatie over het algemeen niet veel van een bedreiging in een desktop computer pose , maar interne componenten laptop computers ' zijn in zeer dicht bij elkaar . Op deze manier houdt het profiel van uw Levono compact , maar elimineert de extra lucht ruimte essentieel voor de koeling , waardoor uw Lenovo gevoelig voor oververhitting . Normale Heat vs Oververhitting

Uw Levono laptop genereert warmte als zij actief is , en de temperatuur klimt met elke extra stress die u toevoegt aan de processor . Met andere woorden , hoe meer je doet met je laptop , hoe warmer het wordt uitgevoerd. Een hete laptop is niet noodzakelijk oververhitting , en in de meeste gevallen de ingebouwde koelsysteem verdrijft de hitte voordat het schadelijk niveau bereikt . Waarschuwingssignalen van een laptop die is het genereren van te veel warmte omvatten verhoogde bevriezen of opsluiten, en willekeurige shutdowns .
Ingebouwde Cooling Maatregelen

Om de mogelijkheid tegen te gaan oververhitting , uw Levono laptop beschikt over een koelsysteem om te helpen voorkomen dat de warmte tijdens de normale werking . Een interne ventilator en koellichaam geïnstalleerd in de buurt van uw centrale verwerkingseenheid - waarvan de meeste warmte tijdens bedrijf genereert - helpen bij het ​​koelen van de CPU en het verplaatsen warmte uit het systeem . Twee ventilatieopeningen , gelegen aan de zijkant en onderkant van uw laptop , helpen door het verstrekken van de luchtstroom door de laptop .
Common Oververhitting Oorzaken

De twee meest voorkomende redenen voor een oververhitting laptop zijn een vuile intern koelsysteem en geblokkeerde ventilatieopeningen . Stof , pluisjes en haren in de lucht zweven meegezogen in de laptop door de zeer ventilatieopeningen en koelsysteem die proberen om de laptop koel te houden . Dit vuil bezinkt op de bladen van de ventilator en in de grille van de heatsink en openingen , het voorkomen van effectieve warmteafvoer . Externe ventilatieopeningen kunnen ook worden geblokkeerd door het gebruik van de laptop op een zachte ondergrond , zoals een kussen of sprei .
Oplossingen

Een zachte borstel of perslucht kan verwijderen van de vuil opbouw in uw Levono ventilatieopeningen en interne koelsysteem . Een meer grondige reiniging van uw ventilator en koellichaam kan nodig zijn als de ingeblikte lucht niet helpt , en onderhoud handleiding van uw Levono kan u helpen uw laptop goed uit elkaar te halen om dit te bereiken . Laptop koeling staat bieden een tweevoudige oplossing voor uw oververhitting probleem , als zowel een stevige houder voor uw Levono om op te zitten - het houden van ventilatieopeningen duidelijk - en helpen je ingebouwd koelsysteem met meer fans om klop weg te helpen de hitte < . br >

Previous: Next:
  laptops
·Hoe een HP Pavilion DV6227CL R…
·De specificaties van een Think…
·Wat is de functie van een Self…
·Hoe kan ik een laptop Processo…
·Specificaties van de IBM Think…
·Hoe maak je een Satellite A25 …
·Hoe je koptelefoon gebruiken z…
·Wat is de chipset voor een Tos…
·Hoe maak je een harde schijf i…
  Related Articles
Mijn iPad is Oververhitting 
Hoe de videokaart Schakel een Lenovo T40…
Mijn videokaart Net Gestart Oververhitti…
Mijn HP M8187C Met 8500GT grafische kaar…
Problemen Met Mijn M1710 grafische kaart…
Lenovo Tablet Pros & Cons 
Hoe je LCD Roteren op Lenovo Laptop 
Lenovo X61 Tablet Styles 
Lenovo S10 - 3T Vs . Asus T91MT 
  Hardware Articles
·Hoe je computers gebruiken voor Praise W…
·Hoe te updaten & Lees een SDHC -kaart op…
·Wat zou Oorzaak een laptop naar Smoke ? 
·Hoe maak je een ScanSnap Install 
·Wat zijn PCI Riser Kaarten voor gebruikt…
·Hoe te vertellen wat voor soort van een …
·HP All in One 1315 Problemen 
·Hoe USB poorten converteren naar PCMCIA …
·SDI Protocol 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com