Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe te Overclock een A665
Hoewel niet meer in productie , de Toshiba Satellite A665 -serie bood de consument goede midlevel laptop prestaties , een groot scherm en een langere batterijlevensduur . De basis chipset kwam van Intel en bestond uit de i3 , i5 en i7 CPU's onder de werktitels van Arrandale , Clarksfield en Sandy Bridge dual - en quad - core modellen . De hogere - end A665 eenheden werden uitgerust met Intel's Turbo Boost klokfrequentie afstelgereedschap ingebouwd in het besturingssysteem . Dit stukje software bracht overklokken in de mainstream voor de eerste keer . Instructies

Macht 1 -up van uw Toshiba A665 en klik op de knop Start op het bureaublad van Windows . Kopen van 2

Verplaats de cursor naar de computer rubriek en rechts - klik om te openen het dialoogvenster . Ga omlaag naar de optie Eigenschappen in het snelmenu dat verschijnt . Deze volgorde varieert enigszins met oudere besturingssystemen zoals Windows XP .

Open Eigenschappen 3 en noteer het model, het type en de kloksnelheid van de processor . Let op de hoeveelheid random- access memory geïnstalleerd . Als de hoeveelheid geïnstalleerd RAM-geheugen minder is dan 4 GB , voeg RAM om het figuur. Met een 64 - bits besturingssysteem en een vier - core CPU - een quad core - u kunt tot 8 GB RAM . De fabriek - standaard CPU- klokfrequentie wordt ingesteld op het laagste toerental van de dual - of quad - core processor is ontworpen om te verwerken . De meer bruikbare RAM je installeert , hoe makkelijker het zal zijn voor je CPU om efficiënt te presteren op overklokt frequenties .
4

Open het Turbo Boost -programma via het menu Start . Als u een i7 quad-core Sandy Bridge -processor draait , zal u een grafische weergave van de vier cores gemonteerd op een enkele centrale verwerkingseenheid basis zien . Onder dit je zult waarnemen vier maten , elk met een frequentie in MHz .
5

Verhoog de ​​kloksnelheid van de vier cores met behulp van het bedieningspaneel aan de onderkant van het scherm op " Turbo Boost " de spanning op de kernen . Om meer snelheid te krijgen gebruikt u het bedieningspaneel om twee van de kernen combineren om twee kernen te vormen . Om de maximaal mogelijke snelheid te verkrijgen , combineren de twee kernen in een enkele processor . Het maximaliseren van de Turbo Boost -spanning om rond 45V haalt de topsnelheid van het programma zal toestaan ​​. Dit verschilt per processor , maar over het algemeen loopt ongeveer 40 procent hoger dan de fabriek - standaard kloksnelheid .

Previous: Next:
  laptops
·De specificaties van een Vaio …
·Hoe te Kodak M863 Foto's afdru…
·Lenovo T400 Specs 
·Hoe maak je een verwarmde DV60…
·Delen van Toshiba laptop compu…
·Hoe de trackpad uitschakelen o…
·Hoe kan ik een Dell -projector…
·Hoe de HP webcam gebruiken 
·Hoe kan ik haak mijn Acer One …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te ACPI uitschakelen in een HP 
·Hoe DVD - R schijven wissen 
·Hoe te vergelijken SATA naar IDE 
·Laser Printer vs Inkjet 
·Document Scanning Procedures 
·Welk type van de printerpoort Heeft een …
·Hoe een BIOS-wachtwoord te verwijderen u…
·Hoe afdrukken naar een JetDirect -kaart 
·Hoe verander je het Lint op een Royal Mc…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com