Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> ontsteken >> Content
Hoe te wijzigen Uw Naam Welkom in een Kindle
Wanneer u op uw Kindle te zetten , het beginscherm verwelkomt u met een naam in de linker bovenhoek . Dit is uw Naam apparaat . Als je gebruikt je Amazon-account aan de Kindle te kopen , zal het waarschijnlijk iets zeggen als " Kindle [ UwNaam 's ] , " met de naam van uw account . Maar als je Kindle was een geschenk of je hem kocht tweedehands , zou het beginscherm groet algemeen zijn of de naam van iemand anders . Er is geen behoefte aan zorg , dat wel . Het is heel gemakkelijk om de apparaatnaam wijzigen naar wat u wenst . Instructies

Turn 1 op je Kindle . Als iets anders dan het startscherm verschijnt , drukt u op de Home- knop op het toetsenbord van uw toestel . Uw Naam apparaat zal in de linker bovenhoek van het scherm . Kopen van 2

Druk op de Menu -knop op het toetsenbord . Een pop - up venster met opties verschijnen op het scherm . Gebruik de 5 - weg controller om de markering lijn naar beneden . Stoppen wanneer "Instellingen " is onderstreept , en druk dan op het midden van de 5 - weg knop . Het scherm Settings verschijnt .
3

Gebruik de 5 - weg controller te onderstrepen " bewerken ", die zich rechts van de Naam Device sectie . Druk op het midden van de 5 - weg knop . Een pop - up venster zal verschijnen aan de onderkant van het scherm , zeggend " Set Device Name , " met de huidige naam weergegeven en gemarkeerd .

Type 4 de nieuwe Device Name behulp van het toetsenbord van de Kindle . Gebruik de Shift-toets als u wilt een hoofdletter .
5

Gebruik de 5 - weg controller om "Opslaan " en druk op het midden van de 5 - weg knop . De Kindle maakt verbinding met uw geregistreerde account . Als de draadloze of 3G-mogelijkheden is uitgeschakeld , zal het apparaat vragen of u wenst aan te zetten . Kies " OK . " Een cirkel zal draaien aan de linkerkant van " Settings " ( bovenaan het scherm ) , zodat u weet het apparaat verbinding maakt met uw account en het maken van de verandering . Zodra het proces is voltooid , zal de cirkel stoppen met draaien , en uw nieuwe begroeting zal eronder verschijnen "Device Name ".
6

Druk op de Home-toets . Controleer het onthaal naam aan de linker bovenkant van het scherm om te controleren of de verandering succesvol was .

Previous: Next:
  ontsteken
·Hoe maak je een SD-kaart gebru…
·Hoe je naar de tekst Menu in d…
·Definitie van Kindle 
·Kindle boeken delen op een iPh…
·Hoe maak je een iPad op een Ki…
·Hoe je e-mail lezen op Kindle 
·U kunt uploaden een document t…
·Hoe de Kindle werkt 
·Hoe te lezen My Kindle Book op…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Boot Van een Flash Drive…
·Hoe de overdracht van een AppleCare gara…
·Hoe maak je een terugkerende Printer Jam…
·Hoe kan ik afdrukken in Black Alleen op …
·Hoe maak je een toetsenbord vervangen me…
·Hoe Oil een PC Fan 
·Hoe Desktop Speakers aansluiten op een l…
·Wat is een data Bus Transceiver ? 
·Hoe maak je een webcam gebruiken op een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com