Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> ontsteken >> Content
Hoe de zorg voor een Kindle
Jouw Kindle e - reader is een belangrijke investering in persoonlijke elektronica , dus het is belangrijk dat u uw Kindle schoon en goed onderhouden voor de meest gebruik . De Kindle is een elektronisch apparaat , wat betekent dat je moet zorgen voor het als je zou een MP3-speler , laptop of tablet computer . Door het houden van uw Kindle schoon , droog en functioneel werken , zorgt u ervoor dat de mogelijkheid om e - books te genieten met uw toestel zo vaak mogelijk . Instructies
1

lezen via uw Kindle handleiding voordat u begint met uw e - reader op een regelmatige basis . De instructies zullen informatie, zoals hoe u uw Kindle schoon te hebben , wat te vermijden het gebruik met uw Kindle en manieren om uw e - reader beveiligd te houden . Een handleiding biedt ook informatie over hoe u uw Kindle correct te gebruiken om de levensduur meest batterij te krijgen en te gebruiken voor uw investering . Kopen van 2

Investeer in een beschermende case voor uw Kindle . Uw Kindle wordt standaard geleverd met een lichte dekking , maar als je van plan bent te reizen met en het gebruik van uw Kindle op regelmatige basis , een rubberen of lederen case biedt de meeste bescherming door het bedekken van de koffer en het scherm op uw apparaat .
< br > Goedkope 3

Breng een screen protector om je Kindle te helpen houden je scherm krasvrij . Een scherm gereden met krassen en vlekken maakt het moeilijk om uw e - boeken te lezen . Een screen protector is een zelfklevend , dun stukje plastic dat het scherm bedekt en neemt de dupe van misbruik dus als het beschadigd raakt , je de screen protector en niet het eigenlijke scherm te vervangen .
4

Houd uw Kindle schoon door het te gebruiken met slechts schone handen . Gebruik nooit een pen of ander werktuig met uw Kindle . Als u vingerafdrukken en vlekken storend als je probeert te lezen vinden , reinig het scherm alleen met een zachte brillen doek zodat er geen krassen of beschadigingen van het oppervlak . Gebruik nooit een natte cleaner op je Kindle .
5

Lees met en opslaan van uw Kindle in een droge omgeving en vermijd extreme temperaturen . Vocht is een zekere manier om de interne hardware van de Kindle verpesten , dus vermijd het gebruik ervan waar het nat kan worden , zoals in de badkuip of in de buurt van een zwembad . Vermijd stoffige of zanderige gebieden. Gebruik uw Kindle tijdens het eten , want er is een kans dat je zou kunnen eten of mors geen vocht laten vallen op of in de buurt van het apparaat, dat schade en zelfs de storing van uw e - reader veroorzaakt .
< Br >

Previous: Next:
  ontsteken
·Hoe kan ik een boek van mijn K…
·Hoe maak je PDF's Van een Mac …
·Hoe maak je een Amazon Kindle …
·Kindle Shortcuts & Verborgen f…
·Hoe de batterij opladen in Mij…
·Hoe kan ik muziek bestanden To…
·Wat zijn de Slits aan de linke…
·Hoe Do You Auto Scroll Met Kin…
·Hoe kan ik gratis reizen eBook…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Archive High Definition Video 
·Hoe de HTTP Access op Extreme Alpine Swi…
·Hoe te openen Gegevens DVD-discs op een …
·Hoe maak je zwarte inkt gebruiken op een…
·Wat heb je nodig om Hook Up PC naar TV ?…
·Cat 6 Kabelbevestigingsmateriaal 
·Hoe de sheetfeeder Gears Reset op een Ca…
·Hoe te Refill HP 564 Cartidge 
·Hoe af te nemen van een Space Bar op een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com