Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Hoe te Connect PC op HDMI TV
bevestigen uw pc aan op de HDMI -aansluiting op uw high - definition televisie kunt u de inhoud van uw computer bekijken op een veel grotere , scherpere scherm . U kunt ook breedband internetverbinding van uw pc gebruiken om streaming films en tv- shows te bekijken op uw grote scherm . Instructies
1

Schakel de computer uit en onderzoekt de achterkant van het apparaat . Zoek de kabel die uit de monitor van de computer en volg het naar de achterkant van de PC . De kabel zal worden aangesloten op de uitgang van de videokaart , die ofwel een 15 - pins VGA- poort of een 29 - pins DVI -poort zal zijn . Als je geluk hebt , zal er een tweede poort direct ernaast , van hetzij de DVI-of VGA- variëteit. Op de nieuwste machines , kunt u zelfs een normale HDMI -poort op de kaart. Kopen van 2

Kies de aansluiting voor video-uitvoer . Als uw computer beschikt over een HDMI-poort , kunt u gewoon een HDMI -kabel van de juiste lengte tussen de computer en de tv . Anders zal je nodig hebt om een ​​paar beslissingen te nemen . Als uw computer slechts een video-uitgang en het zal niet alleen worden gebruikt met de televisie , kunt u wilt investeren in een nieuwe videokaart . Kopen een met zowel een DVI of een HDMI-uitgang , en installeer deze in een beschikbare sleuf , volgens de instructies die bij het. Als uw gekozen output poort is DVI , kan een goedkope DVI-naar- HDMI -kabel -uitgang van de computer te zetten in de juiste HDMI-ingang van uw TV . Als u van plan om de VGA-uitgang te gebruiken op een enkele - uitgang of dual -output- kaart naar de HDMI- display aan te sturen , dan is een speciaal apparaat nodig zal zijn om te zetten tussen de formaten . Omdat de prijs van de omvormer is ongeveer hetzelfde als een entry - level videokaart die gemakkelijker te gebruiken met uw TV zal zijn , kan u misschien gewoon kiezen voor de nieuwe videokaart .
3

Sluit de HDMI- kabel van uw televisie naar uw computer . Installeer de juiste adapter of converter voor uw computer , indien nodig . Tenzij uw computer heeft HDMI-uitgang , zal koorden ook moeten worden aangesloten vanaf de geluidskaart naar de HDMI -video -kabel of adapter , omdat HDMI zowel video -en audiosignalen .
4

Start uw PC en configureren van de nieuwe display door "Control Panel " in het menu Start . Dubbelklik op het pictogram "Beeldscherm " en klik op het tabblad 'Instellingen' . De handleiding van uw HDMI-TV zal een lijst van de schermresoluties ondersteunt , samen met de refresh rates . Configureert u de resolutie in het tabblad "Instellingen " en klik vervolgens op de knop " Geavanceerd " om de refresh rate instellen . Als u gebruik maakt van de HDMI TV als tweede monitor , moet u ook om te bepalen hoe het wordt gebruikt door Windows , volgens de instructies met betrekking tot uw videokaart . De meeste kaarten bieden een " Clone " of " Mirror" modus , waarbij beide schermen dezelfde inhoud . Anders, zal de "Extended Desktop" -modus laat elke monitor om zelfstandig te opereren .
5

Herstart je pc om de wijzigingen toe te passen , indien nodig , en voor te bereiden om te ontspannen op de bank en kijk je de inhoud van de computer op de big - screen HDMI TV .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe maak je een PC Dialer micr…
·Hoe te RGB converteren naar ee…
·Hoe maak je een Media Center a…
·Service Pack 3 Audio Issues 
·Hoe te kijken van een film van…
·Hoe je het toetsenbord uitscha…
·De voordelen van het hebben va…
·Hoe kan ik Undry een inktcartr…
·Soorten HDMI 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Verschillen tussen Notebook & Laptop Vie…
·IDE naar SATA PCI 
·Hoe de taal instellen op de HP 2600n wij…
·Hoe te gebruiken FreeAgent Go op de Mac 
·Specificaties van de Compaq CQ50 - 139WM…
·Hoe maak je een U3 Drive Veeg 
·Hoe de optionele lade installeren 2 op e…
·Het automatisch laden Mijn IBM Laptop Nu…
·Lenovo 3000 J Specs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com