Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Hoe maak je een mobiele headset met een laptop
GSM headsets zijn meestal speciaal ontworpen voor mobiele telefoons , dus het gebruik van een met een laptop kan een beetje werk te nemen . Het is echter mogelijk de meeste headsets . Momenteel zijn er geen adapters voor het gebruik van bedrade headsets mobiele telefoon met computers , dus je moet een Bluetooth - enabled mobiele headset gebruiken . Apple computers hebben een applicatie die het meeste werk voor u doen , zodat de volgende stappen zijn voor Windows XP en Vista . Instructies
aansluiten Met Windows XP
1

Controleer de handleidingen die bij uw laptop kwam om uit te vinden of het Bluetooth - enabled . Als het niet , dan moet u een Bluetooth-adapter aan te schaffen. Aanschaffen bij een lokale computerwinkel . Kopen van 2

Volg de instructies van de Bluetooth-adapter bij het installeren van het apparaat . Sta niet toe dat Windows de standaard driver te installeren . Dit kan een aantal problemen met het aansluiten van de laptop naar de headset veroorzaken . In plaats daarvan , zorg ervoor dat het stuurprogramma van de fabrikant van Bluetooth-adapter is geïnstalleerd .
3

Dubbelklik op het Bluetooth-pictogram in het systeemvak op de rechterbenedenhoek van het scherm . Dit zal de Bluetooth Configuration Wizard . Volg de aanwijzingen die verschijnen en kies de opties die u nodig hebt voor uw mobiele headset ; " . Finish " laatste van alle , klikt
4

Zet uw mobiele headset op ontdekking modus . Raadpleeg de instructies bij de headset om uit te vinden hoe dit te doen .
5

Dubbelklik op het Bluetooth-pictogram op de rechterbenedenhoek van het scherm van uw computer , en klik vervolgens op " zoeken in de buurt Bluetooth apparaten . " Een icoon moeten verschijnen , die uw headset . klik met de rechtermuisknop op en kies " Pair Device " en voer vervolgens de PIN- code die bij de headset is geleverd. De standaardinstelling voor deze vaak "0000 , " maar de handleiding van uw apparaat om ervoor te zorgen .
6

Zorg ervoor dat de headset is ingeschakeld . Rechtermuisknop op het Bluetooth-pictogram in het systeemvak , en verplaats de cursor naar " Quick Connect , " en vervolgens " Headset . " Klik op de naam van uw apparaat . U bent nu verbonden !
7

Open het Configuratiescherm van het bureaublad of het menu Start , open " Geluiden en audioapparaten , ' en selecteer uw Bluetooth-apparaat als de standaard voor het afspelen van geluid en geluidsopname . Wanneer de headset is aangesloten , zal uw laptop gebruiken ; . Als het wordt losgekoppeld , zal het terugkeren naar het gebruik van uw speakers
aansluiten Met Windows Vista

Install 8 de Bluetooth-adapter op basis van de voorgaande instructies . Er kunnen problemen met Vista drivers , afhankelijk van uw headset . Het is het veiligst om enige kans van deze optredende voorkomen door het installeren van de proprietary driver in plaats van Microsoft 's versie .

Type " Bluetooth " 9 in het zoekvak , en selecteer " Bluetooth-apparaten . " Klik op het tabblad Opties en controleer tenminste de top drie boxen .
10

Zet uw Bluetooth-apparaat op ontdekking modus . Op de computer , opent u het tabblad "Devices " in het vak " Bluetooth-apparaten " , klik op "Add ", en volg de aanwijzingen op het scherm. Wanneer de wizard vraagt ​​om een ​​wachtwoord , moet u zetten in de ene die met de documentatie van uw headset kwam .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe kan ik een MK3 installeren…
·Hoe de Dell Inspiron E1405 Int…
·Type DVI-connectoren op de Sap…
·Hoe te Infrared Port Disable 
·Hoe kan ik video en audio op e…
·Hoe maak je een Belkin Easy Tr…
·Hoe te TDS Datacollector Displ…
·PCI Vs . USB Audio Interface 
·Hoe te Toner Usage berekenen 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te openen Frame voor een LCD Display…
·Hoe kan ik een MacBook Hook op een proje…
·Hoe te formatteren van een DVD + R 
·Hoe maak je een DS Rom File Zet op Mijn …
·Draagbare harde schijven zijn opslagappa…
·Hoe de LCD vervangen op een Thinkpad Z60…
·Hoe maak je een Flat - screen monitor 
·Wat zijn de symptomen van een moederbord…
·Hoe maak je een scanner dia-adapter Zorg…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com