Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Hoe kan ik een videoprojector Gebruik Met een Dell Inspiron 6000 Laptop
Veel scholen en bedrijven hebben overhead projectoren geïnstalleerd in hun gebouwen , langzaam vervangen van de traditionele schoolborden en whiteboards als visuele hulpmiddelen . Leraren en presentatoren kunnen aansluiten van een laptop op een projector en tonen het publiek precies wat de laptop displays . Deze technologie is handig voor het tonen van PowerPoint-presentaties , webpagina's , foto's , tabellen, grafieken en iets anders dat een computer kan weergeven . Een laptop aansluiten op een projector is eenvoudig . Wat je nodig hebt
Laptop
VGA -kabel
Beamer
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit de VGA-kabel aan de laptop . De kabel zal een gelijkbenige trapezium - vormige hoofd en twee schroeven . Als de kamer heeft een overhead projector , moet de kabel worden aangesloten op een muur . Steek deze kabel in de video- connector -poort aan de achterzijde van de Dell Inspiron 6000 . Deze poort kan elders worden gevestigd op verschillende laptop modellen . Als de kamer een draagbare projector , sluit het andere uiteinde van de VGA-kabel aan. Sommige VGA kabels hebben een perifere draad aan te sluiten op de koptelefoonaansluiting . Dit zal de computer kunnen communiceren met elk geluid systeem, alsmede de video .

Draai 2 op de laptop . Gebruik een netsnoer plaats van te vertrouwen op een batterij , indien mogelijk . Dit voorkomt dat de computer batterij van plotseling sterven in het midden van een presentatie .
3

Regel het volume . Het geluid van de computer volledig als de presentatie heeft geen audio te voorkomen gênant of afleidende geluiden van de computer zou kunnen maken .
4

Open het bestand dat u wilt weergeven . Zorg ervoor dat ongewenste programma's sluiten omdat meerdere programma's, computer snelheid kan vertragen . Bovendien is de projector zal alles weergegeven op de computer weer te geven , dus zorg ervoor dat geschikte behang geven , schakelt u alle screensavers en sluit alle bestanden die niet voor het publiek of klasse moet worden weergegeven .

Turn 5 op de projector . Stroomschakelaar en controles van de overhead projector moet ergens worden geplaatst in de kamer . Als de organisatie is met behulp van een draagbare projector , richt hem op het scherm . Het kan een projector enkele seconden duren om op te warmen voordat er iets tonen .
6

Wijzig de weergave-instellingen . Sommige besturingssystemen automatisch een apparaat detecteren en vragen of de gebruiker verbinding wil maken . Klik op " Yes . " Zo niet , druk dan op de functietoets , gemerkt met " Fn " en " F8 " op hetzelfde moment . De Inspiron 6000 heeft drie weergave-instellingen : de projector alleen , alleen laptop en projector en toetsenbord. Doorloop deze door op Fn en F8 weer .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Wat Is Block Sync in Verwijzin…
·Wat zijn de verschillende soor…
·De beste USB Hubs met zeven po…
·Hoe de Logitech QuickCam Pro 9…
·U kunt converteren VGA naar DV…
·Hoe maak je een Microsoft Blue…
·Hoe maak je een opstartbare US…
·Hoe maak je een printerpoort t…
·Hoe maak je verbinding een HP …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat is een processor Box ? 
·Hoe u een DVD - RW Installeren op een Po…
·Fuzzy Display op een MacBook 
·Verbinding maken met een Bluetooth Dongl…
·Hoe to Wire een Molex Connector 
·Interne Vs . Externe CD Branders 
·Hoe kan ik mijn computer aan te sluiten …
·Hoe kan ik een Dell Inspiron laptop Rebo…
·Hoe om dvd's kopiëren naar een MPEG4 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com