Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Hoe het opzetten van een USB naar Serieel Converter
Hoewel moderne pc's gebruiken USB aan te sluiten op apparaten , is er nog een veel computer hardware op de markt die een seriële poort , met name op het gebied van netwerken vereist . Zelfs als uw computer geen seriële poort hebt , kunt u nog steeds met deze apparaten communiceren met behulp van een USB - naar - serieel converter . Deze low - cost -apparaten aansluiten op de USB-poort van uw computer en zet de USB -protocol in de RS232- standaard die wordt gebruikt door seriële apparaten . Instructies
1

Lees de instructies die bij de USB - naar-serieel converter kwam . Sommige hardware vereist dat u de software die bij de converter kwam voordat het wordt aangesloten voor de eerste keer installeert . Als dit het geval is , installeert u de software volgens de instructies voordat u verder gaat .

Plug 2 in het USB-uiteinde van de USB - naar-serieel converter in een USB- poort op uw computer . Afhankelijk van het type van de converter , het kan niet automatisch worden gedetecteerd door Windows in dit stadium.
3

Installeer de software die bij de converter kwam als je dat nog niet hebt gedaan . Dit zal een virtuele seriële poort op uw computer , genaamd COM1 , COM2 of dergelijke toe te voegen . U kunt de naam die op uw computer door te kijken in het gedeelte "Poorten " van het Windows Apparaatbeheer zien .

Steek 4 in het andere uiteinde van de USB - naar-serieel omzetter in de seriële poort op het apparaat waarmee u verbinding maakt .
5

Pas de seriële instellingen op de PC om de instellingen van de seriële apparaat waarmee u verbinding aan te passen . U kunt dit doen door het openen van de sectie "Systeem " van het Control Panel . Vervolgens opent u het apparaatbeheer en vouw het gedeelte "Poorten " . Klik met de rechtermuisknop op de virtuele COM-poort en selecteer "Eigenschappen . " Vanuit het tabblad "Poort instellingen " , kunt u de parameters wijzigen om uw seriële apparaat overeenkomen .
6

Sluit uw seriële apparaat met behulp van seriële communicatie software , of enige gespecialiseerde software die werd geleverd met uw serieel apparaat .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Wat is een Easy Transfer USB -…
·Soorten bussen in Computers 
·Problemen met USB Hubs 
·Hoe maak je een USB -printer a…
·Soorten connectoren op een toe…
·Hoe je pc gebruiken om tv -pro…
·Hoe kan ik nieuwe HP Pro webca…
·Hoe te Oude Cassette Tape Musi…
·De Dell Docking Station Input …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·IBM X31 Extended Life Battery Specificat…
·Wat is Parallels Snapshot Manager ? 
·Hoe stop ik mijn laptop Monitor Uit Dimm…
·Hoe om de processor te upgraden voor een…
·DIY PC Skins 
·Wat is een grafische kaart driver? 
·Hoe maak je een reguliere monitor te geb…
·Hoe kan ik een Dell tv-tuner met Comcast…
·Voordelen van een mini - computer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com