Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Hoe te grammofoons & Cassette Tapes opnemen op een computer 's harde schijf
overzetten van uw oude vinyl en cassette collectie op de harde schijf van uw computer kan u toestaan ​​om de kwaliteit van de muziek die op verslechterende mediabronnen te behouden . De meeste moderne platenspelers worden geleverd met een interne voorversterker die genoeg signaal voor uw computer op te halen een voldoende audiosignaal via de geluidskaart stuurt . Alles wat nodig is om de cassettes te dragen is de juiste soort kabel . Deze tutorial zal u tonen hoe u de aansluitingen te maken en de overdracht van de audio , zodat u kunt uw oude muziek omzetten naar digitale muziekbestanden . Wat je nodig hebt
Stereo RCA naar inch adapter
Stereo 1/8 inch audiokabel
1/8e Toon Meer Aanwijzingen
1

Steek de rode RCA -kabel afkomstig van de draaitafel in de rode connector op de stereo RCA- naar -adapter , de aarddraad aan de aarding schroef , dan is de witte kabel in de te witte connector 1/8th-inch , als u de overdracht van vinyl . Steek een uiteinde van de stereo 1/8th-inch audiokabel in uw cassettespeler " Headphone Out " jack , en dan in de " Line In " -aansluiting op uw computer als de overdracht van tapes .

Plug 2 het 1/8th-inch einde van de stereo- adapter in de computer " Line In " -ingang . Dit zal de verbinding tussen uw computer en de draaitafel vast te stellen. Steek het andere uiteinde van de 1/8ste inch stereo audiokabel in de " Line In " -aansluiting op uw computer als de overdracht van tapes .
3

Open Windows Sound Recorder door te gaan naar "Start , " " Alle Programma's ", " Toebehoren "," Entertainment , " en het selecteren van " Sound Recorder " uit de lijst met programma's die op het scherm verschijnt .

Druk 4 de " Record " knop ( ronde rood cirkel ) op het scherm Sound Recorder , duw spelen op de draaitafel of cassettespeler , klik vervolgens op de "Stop" knop om de opname te beëindigen . Wanneer u het nummer volledig hebt vastgelegd , klikt u op ' Bestand ', ' Opslaan als ', voer de naam van het nummer , klik op " Opslaan " om het op te slaan op uw harde schijf .
5

Als u gebruik maakt van een draaitafel die niet beschikt over een interne voorversterker , kunt u het vinyl opnames overzetten door de aankoop van een externe phono- naar-USB- voorversterker adapter . Steek de rode RCA- kabel van de platenspeler in de rode connector op de adapter , en de witte kabel in de witte connector , sluit de USB-kabel op de adapter in een USB- poort op uw computer , volg dan de stappen drie en vier op de audio- overdracht op uw harde schijf .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Wat is de FireWire -poort van …
·Hoe maak je verbinding een IP …
·Hoe maak je een stick gebruike…
·Hoe de Drivers voor een GE Eas…
·Aansluiten Audio Van PC naar T…
·Hoe de touchpad werken voor ee…
·Hoe maak je One Monitor & Keyb…
·Hoe maak je een toetsenbordind…
·Wat zijn de verschillende soor…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak ik een Boot partitie op een USB…
·Hoe uw computer Uitschakelen & Gebruik M…
·De Netgear draadloze MA401 is een WiFi n…
·Over PC Air Cards 
·Hoe maak je een Wireless Mouse In een IB…
·Hoe je de Shift-toets Verwijder op een D…
·Hoe kan ik een Picture Transfer naar een…
·Sommige desktop computer torens , ook we…
·Hoe te IOS XR Install 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com