Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Instellingen om audio af te spelen via USB Koptelefoon
USB- hoofdtelefoon voorzien van directe verbinding met de computer systeem via interne USB audio-hardware . Veel gamers en communicatie professionals maken gebruik van USB -headsets , die hoofdtelefoons combineren met een geïntegreerde microfoon en USB- audio-technologie . Deze headsets kan de gebruiker de handen vrij om hun computers te bedienen te houden , terwijl het praten met en luisteren naar andere computergebruikers . Juiste computerinstellingen zijn van cruciaal belang voor een goede USB headset werking . Operating System Settings

USB headsets of hoofdtelefoon functie geïntegreerde USB- audio-interfaces , waardoor de computer om zijn geluidskaart hardware en software interne bypass . De meeste moderne computers en besturingssystemen automatisch herkennen van dit soort interfaces indien aangesloten op USB- poort van de computer . Eenmaal aangesloten , selecteert u deze USB driver als het standaard geluidsapparaat in degelijk voorkeuren van het besturingssysteem .
Program Settings

Individuele programma-instellingen
moet ook gecontroleerd worden om een ​​goede werking te garanderen van een USB-headset of hoofdtelefoon . Sommige programma's , zoals Skype of iChat , vereisen interne instellingen naar behoren headsets . Nadat de hoofdtelefoon is aangesloten , moet u ervoor zorgen dat ze zijn erkend door de computer , dat de drivers geïnstalleerd ( dit moet automatisch gebeuren op de meeste besturingssystemen ) en het USB-apparaat is geselecteerd als standaard audio -uitgang van de computer . Binnen het programma , zorgen voor de USB headset is geselecteerd als de audio-uitgang , en de microfoon van de headset is geselecteerd als de audio-ingang .
Volume Settings

Veel besturingssystemen hebben meerdere locaties voor het besturen van audio -uitgang van de computer . Elk van deze volumeregelaars moeten worden gecontroleerd om audio weergave te garanderen , zoals elk kan het volume van de USB- hoofdtelefoon regelen . Globale volumeregeling voor de computer kan meestal worden gevonden binnen de geluidsinstellingen van het besturingssysteem , of als belangrijke speciale functies op moderne toetsenborden . Individuele programma's kunnen ook hun eigen volumeregeling , evenals Internet video-spelers zijn voorzien , en moeten worden gecontroleerd op een juiste werking .
Loskoppelen en opnieuw aansluiten USB Koptelefoon

Net als elk ander USB -apparaat , moet USB -headsets worden uitgeworpen uit de computer voordat u het apparaat om beschadiging van de USB- componenten of de computer zelf te voorkomen . Na het loskoppelen van de hoofdtelefoon , kan besturingssoftware van de computer terug naar de audio-instellingen in de fabriek . Opnieuw verbinding USB headsets of hoofdtelefoons vereist een andere audiosystemen instellingen controleren , omdat de computer niet automatisch de hoofdtelefoon als uitvoerapparaat selecteren .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Laser Scanning Geschiedenis 
·Hoe een Acu - Rite digitale ui…
·Hoe maak je een tv weergeven v…
·Hoe maak je een Drum vervangen…
·Input Devices voor minder vali…
·Een constante , hoge, Popping …
·Hoe te Mic Static in Ventrilo …
·Hoe maak je een magicJack best…
·Microfiche Scanning Software 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de Hard Drive Revive zonder verlies …
·Hoe te herstellen van een DVD - RW Disc 
·Hoe maak je Refill een Canon PGBK 
·Dell Keyboard Functies 
·Hoe maak ik verbinding met het internet …
·Mijn Asus G60 laptop zal niet Power Up 
·Waarom Bouw je eigen PC 
·De A215 - S5818 Toshiba Satellite is een…
·Hoe te Remote Access camera Gebruik van …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com