Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Tyan Taro SO - DIMM socket Gebruikt
Een Tyan Taro socket is een essentieel onderdeel van een SO - DIMM card assembly die zit op een printplaat . SO - DIMM's zijn verkleinde sockets en kaarten voor laptops , routers , videospelletjes en rack - mounted servers . Een SO - DIMM socket heeft geen andere dan die van de SO - DIMM- kaart die de hardware bevat gebruik . De Taro SO - DIMM -producten zijn aantrekkelijk voor OEM's en systeemintegratoren vanwege hun hoge prestaties , klein formaat en robuuste ontwerpen . SO - DIMM Defined

Een SO - DIMM socket heeft een SO - DIMM -kaart . SO - DIMM staat voor Small Outline Dual In-line Memory Module . SO - DIMM is ongeveer de helft van de grootte van de DIMM . SO - DIMM kaarten maatregel 2,66 inch ( 6,76 cm ) lang, met een hoogte van 1,25 inch ( 3,175 cm ) en een breedte van bijna 0,15 inch ( 0,38 cm ) . Het maakt gebruik van de SO - DIMM socket wordt gedicteerd door ofwel 100 - pin , 144 - pin of 200 - pin SO - DIMM -kaarten .
SO - DIMM Sockets

SO - DIMM-sockets maatregel 6.76 cm lang met een breedte van 0,38 cm . De contactdozen bieden vergrendeling mechanismen om een van de drie SO - DIMM kaartformaten houden . De vergrendeling beugels op de socket past de gaten van slechts een SO - DIMM- card formaat , zodat er geen fouten kunnen worden gemaakt in de installatie met een mismatch tussen de SO - DIMM -kaart en een on-board processor .

SO - DIMM Cards

SO - DIMM , die ook kan worden geschreven als SODIMM Het kleinere type computer chip . SO - DIMM's , zoals Tyan Taro SO - DIMM , passen in SO - DIMM-sockets op de printplaat tot een verhoogde opslag te bieden , rekenkracht of verwerkingssnelheid , vooral in rack -mount servers waarvan het interieur de ruimte beperkt is .
< Br >
SO - DIMM Card Gebruikt

SO - DIMM- kaarten kunnen tot verwerkingssnelheid voegen door het verhogen van de drie types van DDR-geheugen : DDR1 , DDR2 en DDR3 SDRAM . Ze kunnen geïntegreerd RAID controllers of maximaal acht SAS /SATA II /SATA- schijven ondersteunen . De grootte van de holte bepaalt het gebruik van de SO - DIMM kaart die past bij die socket , en het is het type kaart dat de opslag , snelheid of verwerkingscapaciteit van de Taro SO - DIMM .
< Br dicteert >

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Who Invented Trackpads ? 
·Hoe maak je een PS3 controller…
·Hoe maak je een VGA maken naar…
·Hoe te Onderzoek Teach op een …
·Over USB Audio Converters 
·Wat zijn de oorzaken Dropped V…
·Hoe maak je een computer aansl…
·De beste USB-luidsprekers voor…
·Toegang tot een webcam op uw c…
  Related Articles
Wat is DDR SO - DIMM -geheugen ? 
Hoe maak je een Tyan moederbord 
Latitude E6400 SO - DIMM Installatiehand…
Definitie van SO - DIMM 
DDR SO - DIMM Vs . DDR2 SO - DIMM 
Tyan S1854 moederbord Specificaties 
  Hardware Articles
·Nokia E51 Eigenschappen 
·Hoe vet 32 converteren naar NTFS 
·Hoe maak je Wall Mount een PC 
·Hoe kan ik enveloppen afdrukken met een …
·Hoe Hard Drive partities verwijderen op …
·Hoe te openen geval Foto's in een Mac Mi…
·Hoe kom ik erachter wat voor soort BIOS …
·Hoe u uw monitor instellingen resetten o…
·Hoe te openen kantoor in een iPad 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com