Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Flash Drives >> Content
Hoe kan ik Movie DVD's naar een USB Flash Drive
Flash drives zijn zeer handig draagbare opslagmedia voor computergegevens . Het is moeilijk om te leven voorstellen zonder hen nu . Wat meer is , hebben sommige fabrikanten begonnen om mediaspelers te maken met USB-poorten , en meer en meer mensen maken gebruik van computers als home entertainment centers . Dit betekent dat we een nieuw doel voor flash drives : opslaan van onze mediabestanden , zoals dvd's . Voor nu , is het niet praktisch is om volledige dvd's op te slaan flash drives te wijten aan ruimte beperkingen , zal dus de dvd eerst moeten worden geript naar een computer en samengeperst . Instructies
1

Zorg ervoor dat u het recht om de DVD in kwestie kopiëren en opslaan op uw computer . Sommige dvd's kan illegaal te kopiëren helemaal niet, en zullen waarschijnlijk encryptie te voorkomen dat consumenten ze te kopiëren . Kopen van 2

Zoek een goed programma te gebruiken om de DVD rippen naar de harde schijf van uw computer . Een paar voorbeelden zijn DVD Decrypter , DVD Shrink , VLC Media Player , DVDFab en Handrem voor Macs .
3

Open het geselecteerde programma en gebruik deze om de DVD rippen naar uw computer . Sommige van deze programma's zal het bestand te coderen rechtstreeks naar het gecomprimeerde bestand formaat van uw keuze , zoals . Avi of . Mp4, maar anderen , zoals DVD Decrypter en DVD Shrink , zal een map met de naam VIDEO_TS met meerdere ongecomprimeerde videobestanden eindigend in een te creëren . vob extensie , die een ander programma te coderen in een meer gecomprimeerde en draagbare formaat zal vereisen .
4

Indien nodig , downloaden en installeren van een video-bestand conversie programma, zoals AutoGK uit autogk.me . uk , en gebruik het programma om de vob -bestand dat is de volledige feature film ( er zullen menu's , speciale functies , en meer gescheurd in de VIDEO_TS map coderen - . kortom , elke afzonderlijke video, die was op de DVD zal apart worden in de map ) aangemaakt door een programma zoals DVD Decrypter of DVD Shrink in een meer wenselijke , gecomprimeerde video-formaat .
5

Steek de USB-stick naar keuze aan op een vrije USB -poort van de computer , waardoor het te laden als normaal .
6

Open de map USB flash drive en alle geripte dvd -bestanden verplaatsen naar het station . Je hebt nu een volledig functionele filmbibliotheek die gemakkelijk kunnen passen in je zak .

Previous: Next:
  Flash Drives
·Hoe kan ik veilig verwijderen …
·Hoe te TinyXP Installeren vana…
·Hoe maak je een map met een Fl…
·Hoe download ik mijn Dell 2350…
·Hoe kan ik muziek bestanden op…
·Hoe Make My Flash Drive Auto P…
·Hoe te OpenOffice installeren …
·Hoe informatie opslaan op een …
·Hoe te ReadyBoost gebruiken Me…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Een lijst van onderdelen die nodig zijn …
·Hoe te configureren RAID 
·Hoe maak je een AC -adapter Plug Reparat…
·Hoe kan ik Wallpaper op een iPad 
·Kosten van Inkjet vs Laser Printing 
·Wie maakt een goede kleur Duplex printer…
·Hoe te branden van een HD Movie 
·Hoe kan ik een SATA-controller PCI-kaart…
·Hoe je Nokia N810 gebruiken Met een gehe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com