Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Flash Drives >> Content
Hoe maak je een Flash Drive
Flash drives zijn draagbaar geheugenmodules die worden gebruikt als bronnen voor het delen van bestanden en voor back-up van belangrijke stukken gegevens versleutelen . Echter , hun draagbaarheid komt op een prijs : ze kunnen gemakkelijk worden misplaatst of gestolen door een dief . De gegevens kunnen worden aan de genade van wie heeft uw flash drive , en er is geen bescherming op. Echter , het versleutelen van een flash drive is de oplossing , en een gratis programma als TrueCrypt kan de klus te klaren . Wat je nodig hebt
Flash drive
TrueCrypt software
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open het programma TrueCrypt en klik op " Create Volume " om het wizard voor het maken . Selecteer de "Creëer een versleuteld bestand container " optie en klik op ' Volgende ' om door te gaan naar de " Volume Type" dialoogvenster . Kopen van 2

Kies " Standard TrueCrypt volume , " dan overgaan tot het venster " Volume Location " . Druk op " Select File " en navigeer naar uw flash-drive door het raam bestand selector . Als je eenmaal binnen uw flash drive , typt u een bestandsnaam voor uw versleutelde container , klik vervolgens op "Opslaan" om terug te keren naar het venster " Volume Location " . Klik op " Next " om door te gaan .
3

Selecteer uw encryptie-algoritmen onder " Encryption Options . " Als je niet weet welke opties om te kiezen zijn , ze gewoon laten de standaardinstellingen en klik op ' Next '.
4

Geef de grootte van het volume van uw codering in de " Volume size " dialoogvenster . Typ in het numerieke bedrag in de lege doos , die niet groter is dan de hoeveelheid vrije ruimte in het venster " Volume Size " genoemd kan worden . Klik vervolgens op een van de knoppen ( KB , MB of GB ) om het volume grootte die u wenst voor uw schijf passen . Als u klaar bent , klikt u op ' Next '.
5

Geef een volume wachtwoord voor uw codering . Vermijd wachtwoorden die enkele woorden in het woordenboek zijn of zijn te makkelijk te raden selecteren . Gebruik een combinatie van hoofdletters en kleine letters , cijfers en unieke personages . De maximaal toegestane lengte van het wachtwoord is 64 tekens . Klik op " Next " om te gaan door het uiteindelijke proces van uw codering .
6

Onder het venster " Volume Format " , laat de " Filesystem " en " Cluster " op hun standaardinstellingen , terwijl je met de muis willekeurig bewegen in het venster voor ongeveer 30 seconden . Dit zal encryptiesleutels creëren om de cryptografie van uw flash drive te versterken . Als u tevreden bent , klikt u op de knop "Formaat" om dit proces te voltooien .

Previous: Next:
  Flash Drives
·Hoe maak je foto's van een Fla…
·Hoe maak je een Flash Video op…
·Hoe kan ik XP laden op een Fla…
·Hoe kan ik een pictogram op ee…
·Hoe een virus Clean op een Fla…
·Hoe u met Visual Basic install…
·Kan ik een Flash Drive plaats …
·Hoe maak je een Micro Center 2…
·Hoe maak ik een opstartbare US…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe een BIOS-wachtwoord resetten op een …
·Hoe maak ik een Business Het creëren va…
·Hoe kan ik een Dell Keyboard Verwijder 
·Hoe maak je een Pandigital Portable Phot…
·Hoe kan ik Reset R360 CISS ? 
·Hoe verwijder ik een harde schijf van de…
·Verjaardag Video Card Ideas 
·Hoe de videokaart upgraden op een Inspir…
·Hoe uw laptop Monitor Fleuren op Vista 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com