Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Flash Drives >> Content
Hoe om muziek vanaf een flashdrive aan op een MP3-speler
USB - enabled flash drives bieden handige , ruimte - efficiënt vervoer voor uw MP3-bestanden . Het overbrengen van MP3-bestanden van de flash drive aan een muziekspeler kan zo simpel zijn als ze te slepen en neer te zetten van het ene pictogram naar het andere apparaat , mits beide apparaten gelijktijdig aansluiten op uw computer . Instructies
1

Plaats het USB - enabled flash drive in een USB- poort op uw computer . Wacht tot uw computer om de flash drive te herkennen als een aangesloten apparaat . Het pictogram van het apparaat wordt weergegeven in de bestandsmanager van uw computer als "Mijn Computer" voor Windows of " Finder " voor de Mac . Kopen van 2

Sluit de USB - enabled MP3- speler aan op een andere USB- poort op uw computer . Gebruik USB-connector kabel van de MP3-speler indien nodig . Wacht tot uw computer naar de MP3-speler herkennen als een aangesloten apparaat . Anders deze stap overslaan en kopieer de muziek van uw flash drive rechtstreeks op de harde schijf van uw computer tot u de MP3-speler kunt aansluiten op uw eenzame USB -poort .
3

Dubbelklik op de flitser pictogram van station om het venster bestandsmap te openen .
4

Dubbelklik op de MP3-speler aan zijn venster bestandsmap .

Drag 5 openen en neerzetten van de muziekbestanden van bestandsmap venster de flash drive aan het venster van de MP3- speler bestandsmap . Veel MP3- spelers ondersteunen directe bestandsoverdracht en fungeren als extra opslag- apparaten op dezelfde manier flash drives doen .

Drag 6 en neerzetten van de muziekbestanden van uw flash-drive op het bureaublad van uw computer of in een eenvoudig te onthouden bestandsmap als uw MP3-speler niet toestaat of ondersteunen een directe bestandsoverdracht . Je moet ook deze stap uit te voeren als u slechts een USB -poort . Ga terug naar stap 5 en eindigen er na deze stap als je zelf een MP3-speler die de directe overdracht van bestanden ondersteunt , maar slechts een USB- poort beschikbaar .
7

Open bestandssynchronisatie uw MP3-speler -interface - - zoals iTunes - en voeg de muziekbestanden naar de bibliotheek . Sleep de muziekbestanden naar het venster van de synchronisatie- interface van de speler of handmatig doorzoeken van de " Voeg toe aan bibliotheek " -optie in het tabblad "Bestand " in de menubalk 's . Sluit uw MP3- speler aan op een USB- poort op uw computer als u dat nog niet hebt gedaan en synchroniseer de bestanden naar uw MP3-speler .

Previous: Next:
  Flash Drives
·Hoe maak je een USB Flash Driv…
·Hoe u een Flash- schijf in een…
·Hoe kan ik Flash Drive install…
·Hoe maak je een Flash Drive Ma…
·Hoe maak je een USB-stick in W…
·Hoe maak je een bootable XP US…
·Flash Drive File Recovery 
·USB 2.0 Flash Drive instructie…
·Definitie van USB Flash Drive 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat betekent CD 16X Mean ? 
·Over Intel Turbo Boost Technologie 
·Hoe maak je een Epson C84 Problemen 
·Hoe Memory Chips Vervang 
·eMachines W3611 Specificaties 
·Intel Pentium 4 Processor Informatie 
·Hoe vind ik wat Intel Chip I Have 
·Hoe te uploaden Vanuit een Mini Disc naa…
·Hoe maak je een computer Deblokkeren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com