Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Flash Drives >> Content
Hoe maak Symantec Antivirus Run op een Flash Drive
Een flash drive is een verwisselbaar opslagapparaat gebruikt om gegevens van de ene computer naar de andere over te dragen . Flash drives , ook algemeen bekend als USB-drives , thumb drives of pen drives , aansluiten op computers via de USB ( Universal Serial Bus ) -interface . Flash drives worden besmet met virussen en andere bekende vormen van malware wanneer aangesloten op een geïnfecteerde computer . Omdat een flash drive kan worden gebruikt met tal van computers , het is meer vatbaar voor virusaanvallen . Wanneer een flash drive is geïnfecteerd , kan het de malware te verspreiden door het aanbrengen op meerdere computers . Beveiligingsproducten van Symantec , zoals Symantec Endpoint Protection en Symantec Antivirus kan worden gebruikt om scans op flash drives draaien . Instructies

Draai 1 op de computer en wacht tot het besturingssysteem is geladen . Laad de Symantec Antivirus -interface door te klikken op "Start ", vervolgens op " Programma's " en het selecteren van het item in de lijst van de programma's ' . U kunt ook met de rechtermuisknop klikken op het pictogram in het systeemvak gedeelte van de taakbalk ( in de rechterbenedenhoek van het bureaublad van Windows , naast de klok ) . Klik met de rechtermuisknop en kies 'Openen'. Kopen van 2

Controleer of uw exemplaar van Symantec Antivirus is geldig . Als u een licentie hebt , zorg ervoor dat het niet is verstreken . Voor een gratis proefversie , controleer dan of de proefperiode voorbij is . U zult een geldige en actieve versie van Symantec Antivirus nodig om updates te installeren . Klik op "Support " op de home -interface , dan " Inschrijving " om de status te controleren .
3

Werk de virusdefinities . Gebruik de LiveUpdate instrument in Symantec Antivirus naar de meest recente virus -database downloaden en toepassen op uw programma. Een up -to - date antivirus programma zal in staat zijn om nieuwere en meer geavanceerde bedreigingen te detecteren en te verwijderen . Gebruik de LiveUpdate hulpmiddel om te controleren op beschikbare virusdefinitiebestanden en zo nodig actualiseren . De tool zal automatisch downloaden en de updates toe te passen .

Sluiten Symantec Antivirus gebruikersinterface 4 en steek de flash drive die u wilt scannen . Wanneer het besturingssysteem verschijnt een bericht met de vraag om bevestiging over wat te doen met de inhoud van de flash drive , klikt u op ' Cancel ; " . Virussen in flash drives infecteren computers wanneer de bestanden worden geopend
5

Ga naar "Deze computer . " Dubbelklik op het pictogram op het bureaublad of ga naar "Start " en daarna op "Deze Computer ". Identificeer de stationsletter die is toegewezen aan de flash drive , in de meeste computers zal het " D ", "E " of " F " Klik met de rechtermuisknop op het pictogram te wijzen op de flash drive en selecteer " Scannen op virussen . " Dit commando zal instrueren Symantec Antivirus te lopen op de flash drive . Het scanproces eindigt afhankelijk hoeveelheid gegevens op de schijf en totale capaciteit . Wacht tot het programma om het scannen te voltooien .

Beoordeling 6 het verslag scan . Wanneer de voortgangsbalk 100 procent bereikt, zal Symantec Antivirus een rapport waarin alle geïdentificeerde bedreigingen te genereren . Beoordelen elk item een voor een en passende maatregelen nemen . U kunt desinfecteren , verwijderen of in quarantaine de geïdentificeerde items . Sluit het programma nadat het aanpakken van alle problemen .
7

Koppel de USB -aansluiting en sluit de drive aan op een andere computer . Scan de aandrijving op dezelfde manier . Het programma moet niet geïdentificeerde virussen te melden.

Previous: Next:
  Flash Drives
·Een Flash Drive & Virussen 
·Hoe kan ik een Sony Flash Driv…
·Mijn computer herkent mijn Fla…
·Hoe kan ik een album Move Van …
·Hoe kan ik een goedkope USB Fl…
·Hoe te kopiëren Met een USB F…
·Hoe maak je een Flash Drive Se…
·Hoe te laden Muziek op Flash D…
·Hoe te besparen iPhoto naar ee…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de Toughbook touchscreen inschakelen…
·How to Get Rid van gebruikte Electronics…
·Hoe groot was de eerste computer 
·Hoe maak je een computer MP3 Jukebox Bui…
·Hoe te openen en sluiten van een sensor …
·Hoe de videokaart vervangen in een Dell …
·Hoe muziek Genres Scheid op een Flash Dr…
·Waarom Sensoren zijn bekend als Automati…
·Het overbrengen van films naar een iPad …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com