Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Flash Drives >> Content
Hoe maak je een exacte replica van een CD Disc op een Flash Drive Zorg
Een cd kan verschillende typen gegevens bevatten over het, van muziek tot video naar computerbestanden . Het maken van een exacte kopie van een cd is een computer nodig kopieerprogramma . De computer kopiëren programma maakt een disk image van de cd die vervolgens kunnen worden overgebracht naar een opslagapparaat , zoals een flash drive. Er zijn een aantal van dergelijke programma's voor Mac en pc's , waarvan vele zijn gratis te gebruiken en allemaal met intuïtieve interfaces die niet vereisen geen speciale deskundigheid te gebruiken . Instructies
1

Download een computer kopieerprogramma naar het bureaublad van de computer , zoals het gratis Burn programma voor Mac's of het gratis ImgBurn programma voor pc's ( zie bronnen ) . Dubbelklik op het bestand eenmaal gedownload . Volg de aanwijzingen om het programma te installeren op de harde schijf van de computer . Herstart uw computer na de installatie is voltooid . Kopen van 2

Plaats de cd die is in de zijkant sleuf van de Mac of op de uitgeworpen disc-lade van van een PC DVD-station ( het sluiten van de disc-lade te kopiëren daarna ) . Wacht tot het pictogram van de cd te verschijnen op het bureaublad van de computer .
3

Start de computer te kopiëren programma door te dubbelklikken op het pictogram in de map 'Programma's als op een PC of door deze te selecteren uit de " Start ", " Alle Programma's " pop - up menu op een Mac .
4

Selecteer de CD uit de lijst van keuzes die in het " Devices " drop - down menu op hoofdscherm van de computer kopieerprogramma 's . Selecteer " ISO " uit de lijst met keuzes gepresenteerd in de "Formaat " drop - down menu op het hoofdscherm van de computer kopieerprogramma 's .
5

Klik op de knop Bladeren naast het " Destination " of " tabblad Uitvoer "op het hoofdscherm van de computer kopieerprogramma 's . Ga naar het bureaublad van de computer in het venster dat verschijnt . Klik op de knop " OK " om het venster te sluiten .
6

Klik op de "Start" of " Burn " knop op het hoofdscherm van de computer kopieerprogramma 's . Wachten als een voortgangsbalk aan de onderkant van het scherm vult van links naar rechts . Dit kan variëren van een paar minuten tot een half uur , afhankelijk van de hoeveelheid gegevens op de CD . Stoppen met de computer te kopiëren programma wanneer de voortgangsbalk volledig is ingevuld
7

Plaats een USB-stick in een USB-poort op de computer . Wacht tot het pictogram van de USB flash drive op het bureaublad . Sleep het disk image bestand dat is gemaakt van de cd en opgeslagen op het bureaublad naar het pictogram van de USB flash drive . Wachten als kopie -venster verschijnt , vult van links naar rechts of van rechts naar links en dan verdwijnt .
8

Sleep het pictogram van de USB flash drive naar de prullenbak als op een Mac of klik met de rechtermuisknop op en kies "Eject " uit het pop - up menu als op een pc . Verwijder de USB- stick uit de USB -poort van de computer . Herhaal deze procedure om de cd te verwijderen uit de computer . Verwijder de cd uit de zijkant sleuf van de Mac of uit de uitgeworpen cd -lade van het DVD-station ( het sluiten van de disc-lade daarna ) .

Previous: Next:
  Flash Drives
·Hoe te besparen op een SanDisk…
·Hoe maak je een Bootable flash…
·USB Flash Drive Tutorial 
·Hoe maak je een Bootable Flash…
·Hoe te herstellen Format Flash…
·Hoe de juiste Flash Drive Vind…
·Hoe je grote bestanden kopiër…
·Hoe maak je een Flash Drive We…
·Hoe om bestanden te Get Off Yo…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te herstellen een HP 93 inktcartridg…
·Hoe de inktpatroon wijzigen in een HP -p…
·Wat Earphones Fit in de MacBook Pro ? 
·Hoe u het MAC -adres te wijzigen op een …
·Hoe Laptop geheugen in eMachines Upgrade…
·Hoe maak je een microSDHC-kaart gebruike…
·Hoe laptop resolutie verhogen 
·Kan een Dell Optiplex GX270 Run op een D…
·Hoe PC geheugen installeren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com