Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Flash Drives >> Content
Hoe kan ik iTunes overbrengen naar een nieuwe computer met behulp van een Flash Drive
Een van de eerste punten op de agenda van een iTunes- gebruiker met een nieuwe computer wordt steeds hun bibliotheek van mediabestanden verplaatst . Een typische gebruiker heeft een hoop tijd en geld verpakt in hun muziek en films . Zij zullen hun metadata -tags hebben geperfectioneerd en gemaakte playlists dat ze zou haten om te verliezen . Apple begreep deze noodzaak en bouwde instrumenten in iTunes dat de migratie- proces eenvoudig te maken . Alles wat je nodig hebt om te leveren is een flash drive groot genoeg is om uw map iTunes Media te houden . Instructies
op uw oude computer

Start iTunes 1 , klikt u op " Edit" en klik op 'Voorkeuren'. Selecteer het tabblad "Geavanceerd " . Kopen van 2

Klik op " Kopieer bestanden naar iTunes Media bij toevoegen aan bibliotheek. " Alvorens over te gaan , let op de "iTunes Media map locatie " genoteerd aan de bovenkant van de pagina . U moet deze locatie later weten . Klik op "OK . "

Klik op " File ", 3 selecteer " Library " en klik Bibliotheek organiseren . Klik op " Bestanden samenvoegen " en klik op "OK . " Alle bestanden die in je iTunes-bibliotheek waren , maar niet in de map van uw Media , zal worden gekopieerd naar de map Media . Dat zet al uw gegevens in een singe map die is gemakkelijk te vervoeren.
4

Plaats uw flash drive in een vrije USB- poort op uw computer . Als het venster Automatisch afspelen wordt gestart, klikt u op " Map openen en bestanden weergeven . " Dit zal een venster dat de inhoud van uw flash drive bevat.
5

Klik op "Start " en klik op "Computer ". Blader naar de locatie van uw map iTunes Media . Dit is de locatie genoteerd in stap twee . De map zal
6

Klik op de map iTunes Media hoogstwaarschijnlijk plaats in uw Music -map . En sleep deze naar het venster van de flash drive . De Media map die al uw mediabestanden en afspeellijsten bevat wordt gekopieerd naar de flash drive .
7

Klik op de pijl terug van venster uw flash-drive om terug te keren naar het scherm van de computer . Rechtermuisknop op uw flash-drive en klik op " uitwerpen . " Verwijder de schijf uit de computer .
Op de nieuwe computer
8

Download en installeer iTunes vanaf de Apple -downloadpagina .
9

Plaats de flashdrive in een USB-poort op de nieuwe computer . Klik op " Map openen en bestanden weergeven " wanneer het venster AutoPlay verschijnt .
10

Klik op "Start " en klik op ' Music ' uit de rechterbovenhoek gebied van het Start Menu .
11

Selecteer de map Media op uw flash drive. Houd " Ctrl " en klik op " X. " Selecteer de map Media die is gemaakt in uw Music -map tijdens de installatie van iTunes en klik op 'Verwijderen'. Klik op " Yes " om de map naar de Prullenbak . Klik op "Edit " in de map Muziek en klik op " Plakken " om de map van uw oude computer Media verplaatsen van de stick naar de map Music .
12

Houd de "Shift " -toets en open iTunes . Klik op ' Kies Bibliotheek ... " en blader naar de locatie van uw map Media . Klik op ' Openen '.

Previous: Next:
  Flash Drives
·Hoe maak je een virtuele drive…
·Hoe een bestand Autorun verdie…
·Wat is Inside een Flash Drive …
·Hoe werkt een Flash Disk Drive…
·Hoe maak je een boot image voo…
·Hoe kan ik decoderen een wacht…
·Hoe de USB Flash Drive Zoeken …
·Hoe maak je een GParted CD Zet…
·Hoe maak je een SanDisk Flash …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·CPU Cooling Methoden 
·Hoe maak je een computer aansluiten op e…
·Hoe kan ik mijn beschadigde Flash Drive …
·Toshiba M305D - S4830 Battery Informatio…
·Lenovo X200 Laptop Specs 
·Hoe een Sound Device installeren op een …
·Wat is een parallelle kabel ? 
·DIY Laser Alignment 
·Xerox Phaser 8500/8550 Problemen oplosse…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com