Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Electronic Book Readers >> Content
De definitie van E - Reader
Een e - reader is een hand-held elektronisch apparaat dat wordt gebruikt om elektronische boeken , die ook wel bekend als e - boeken te lezen . E - readers , zoals de Amazon Kindle , Barnes & Noble Nook en de Sony e - reader zijn zeer populair geworden in de vroege 21e eeuw dankzij hun gebruiksgemak , lange levensduur van de batterij en de mogelijkheid voor de consument om te kopen en te downloaden e - books op een fractie van de prijs van gedrukte boeken. In 2011 , zijn e - readers te dreigen met de verkoop van gedrukte boeken gekwetst en verander de uitgeverswereld . Achtergrond

De opkomst van e - books viel samen met de groei van het internet . Aanvankelijk , e - books groeide in ondergrondse markten , meestal gericht op gespecialiseerde vakgebieden zoals technische handleidingen , met hun auteurs in staat zijn om hun werken op het web te delen . In de vroege jaren 2000 , de grote uitgeverijen begonnen om online winkels te stellen om boeken te verdelen in digitale formaten . De eerste e - readers waren zwart en wit , totdat Fujitsu vrijgegeven van de eerste kleur e - book reader , de Flepia , in 2009 . Amazon populariseerde e - readers met de 2007-versie van de Kindle , die al snel werd de dominante e - reader op de markt .
Technology

De typische e - reader heeft een beeldscherm van tussen de 5 en 7 centimeter , en weegt tussen de 6 en 10 oz . , aanzienlijk lichter dan een typische hardcover boek . De meeste e - readers hebben een schermresolutie van 600 bij 800 pixels , en het scherm is ofwel liquid crystal display , of een nieuwe technologie , eInk , dat is een elektronisch papier technologie die het mogelijk maakt e - readers om de batterij efficiënter te besparen en waardoor minder belasting voor de ogen van de gebruiker . De Kindle heeft een lithium -polymeer batterij die zo lang als een maand kan duren voordat ze moeten worden opgeladen . E - readers werken op verschillende soorten besturingssystemen , waaronder Linux , Android en Windows CE . De meeste e - readers hebben een soort van draadloze connectiviteit , zoals Wi-Fi , cellulaire en Bluetooth , die gebruikers in staat stelt om e - books draadloos downloaden .
Publishing Industry

Bowker , een uitgeverij onderzoeksbureau , verteld " USA Today " in een januari 2011 artikel dat e - books , voor het lezen van e - readers en tablet-apparaten , werden ' kannibaliseren ' de uitgeverswereld . Een belangrijke factor is de prijs : De gemiddelde hardcover boek kost $ 15,50 , terwijl de gemiddelde e - book is $ 8,75 , volgens de " USA Today . " Een toename van de verkoop van e - readers in de 2010 vakantie seizoen resulteerde in het e - book versies van boeken verkocht dan veel van de gedrukte versies .
Overwegingen

Forrester
analist James McQuivey schreef in november 2010 dat de verkoop van e - books , dankzij de groei van de e - reader populariteit , is naar verwachting groeien van $ 966.000.000 in 2010 tot $ 3 miljard dollar in 2015 . McQuivey schreef dat uitgevers zouden moeten voorbereiden voor digitaal publiceren van de grote uitgevers medium geworden , met gedrukte boeken een " adjuvans activiteit . "

Previous: Next:
  Electronic Book Readers
·Het kopiëren van een boek naa…
·Hoe te Mobipocket converteren …
·De Kindle Vs . de iPad e - rea…
·eReader vs iPad 
·Hoe de verschijning van Digita…
·Hoe Sony Reader E - Book Met C…
·Hoe maak je een E - Reader for…
·Hoe te gebruiken Open Android …
·Pandigital 7 - inch Novel prob…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Soorten IDE Harde Schijven 
·Hoe je het scherm vervangen op een Dell …
·Hoe te installeren van een GPS op een la…
·Hoe kan ik de spaarstand instelling wijz…
·Hoe kan ik een secundaire SATA II harde …
·Hoe de titel van een cd zonder titel wij…
·Hoe te Games Run op Hogere resolutie Zor…
·Scannen naar een computer From My Canon …
·Hoe te verwijderen van de SuperDrive uit…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com