Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Electronic Book Readers >> Content
Pandigital 7 - inch eReader Specs
Pandigital vrijgegeven haar Novel 7 - inch Color Multimedia eReader in 2010 . In 2011 , het bedrijf bracht een firmware-update die het mogelijk maakt de roman om Google's Android mobiele besturingssysteem draaien , net als een tablet-pc . Volgens de online hardware recensie resource Hot Hardware , terwijl Novel Pandigital 's " niet dezelfde krachtige processor of specs als sommige van de andere tabletten hebben , " de sub - $ 200 prijskaartje (vanaf het moment van publicatie ) maakt het product een betaalbare optie voor gebruikers " die op zoek zijn naar een eReader met extra functionaliteit . " Scherm en Interface Specificatie

Voor het weergeven van tekst en afbeeldingen , de roman is gebaseerd op een dunne film transistor (TFT ) beeldscherm met een diagonaal van 7 inch. TFT is een actieve - matrix - variëteit van vloeibare kristallen ( LCD ) . In tegenstelling tot de standaard LCD , TFT aanwijst individuele transistors te verlichten elk van zijn scherm pixels . Met behulp van de TFT-technologie , kan het scherm van de roman is een beeldscherm resolutie van 600 horizontale lijnen van pixels te bieden door 800 verticale lijnen van pixels . Meer pixels correleren aan een grotere mate van detail dat een scherm kan bieden . Het scherm Novel is ook een volledig touchscreen en dient als primaire gebruikersinterface van de eReader . Voor het typen , het scherm geeft een virtueel toetsenbord . De enige fysieke interface functies op de eReader zijn een " Power On /Off " knop en " Volume Up /Down " knoppen .
Storage Specs

Voor het opbergen van eBooks , alsmede audio- , beeld-en videobestanden , de Novel biedt 1 GB intern geheugen . Gebruikers kunnen dit geheugen te vullen met tot 32 GB uitbreidbaar geheugen kaart geheugen . Met zijn twee - in-een kaartlezer , kan de eReader gebruiken MMC /MMC + geheugenkaarten evenals SD /SDHC-geheugenkaarten .
Compatibiliteit Specs
< p > De Novel eReader is compatibel met twee eBook-formaten : EPUB en PDF . Compatibele audio- bestandsformaten zijn mp3 , AAC -en WAV , terwijl compatibele bestandsindelingen van afbeeldingen zijn JPEG , BMP , PNG en GIF . De eReader is alleen compatibel met een video- bestandsformaat : . MPEG4
Connectiviteit Specs

Gebruikers van de Novel
kunnen draadloos verbinding met het internet via een Wi - Fi-hotspot . Meer specifiek kan de eReader gebruik maken van de 802.11b- , 802.11g -en 802.11n Wi - Fi-standaard . Andere aansluitmogelijkheden zijn een mini - USB 2.0-poort voor het aansluiten van de eReader aan computers en andere hardware-apparaten , evenals een 2,5 mm stereo hoofdtelefoon -aansluiting voor het aansluiten van een koptelefoon en oordopjes voor de Novel .
Grootte Specs

The Novel
meet 5,5 cm breed en 7,5 cm hoog met 0,5 centimeter dik . Dit maakt de roman kleiner dan Apple 's iPad , maar iets groter dan Amazon.com ' s Kindle . De Novel is iets dikker dan de 0,34 - inch dik iPad en de 0,335 inch dik Kindle . De Novel weegt 19 gram . , Waardoor het lichter dan de iPad , maar zwaarder dan de Kindle .

Previous: Next:
  Electronic Book Readers
·Hoe te Android Market Get op e…
·Kindle Vs . Borders E - Reader…
·Hoe de Literati eReader active…
·Nook en Kindle- compatibilitei…
·Hoe te lezen E - Reader Bestan…
·Hoe je het virtuele toetsenbor…
·Hoe je Game Apps downloaden na…
·Kindle Vs . Nook Vs . iPad 
·Hoe maak je een digitale conce…
  Related Articles
eReader & iPad Pixeldichtheid 
Hoe om Open Up een 7 - inch ePad 
Hoe kan ik Games op Pandigital 
Hoe maak je een harde reset op de Pandig…
Hoe te Connect Pandigital op PC 
Hoe te Android Apps Downloaden naar Pand…
Hoe te PandaHome Get on Pandigital 
Hoe te Pandora Downloaden naar Pandigita…
Hoe Hook Up -mail op Pandigital 
  Hardware Articles
·Hoe uit elkaar te halen een HP Personal …
·Hoe je het geheugen in een Compaq Presar…
·Instructies over hoe te My Favorite Keys…
·Hoe je grafische kaart problemen op te l…
·Hoe maak je een Genius MousePen Probleme…
·Hoe uw laptop Mod 
·Over Pen Computers 
·Hoe kan ik een Eee PC 2G Surf HDD Upgrad…
·Wat is de functie van de RAM in een comp…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com