Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Hoe maak je een Home Computer Selecteer
Een computer thuis is bijna essentieel deze dagen . Als u op zoek bent naar uw eerste computer te kopen , of om een extra te kopen voor uw huis , er zijn veel dingen die u moet overwegen alvorens een dergelijke aankoop . Naar aanleiding van deze tips kunnen u helpen bij het ​​besluitvormingsproces , en helpen om ervoor te zorgen dat je alles overwegen in termen van wat de computer nodig heeft, en het geld dat je hebt om zo een computer voor u en uw familie te creëren . Instructies
1

Bepaal wat je nodig hebt en wilt dat de computer voor . Als je het nodig hebt voor gaming of grafisch ontwerp , zal u uw computer iets anders dan wanneer je wilt het voor gewoon surfen op het internet . Uw primaire gebruik van de computer zal helpen bepalen van de apparatuur die je nodig hebt in de computer , die de kosten van invloed zijn , en het budget voor uw computer . Kopen van 2

Kies tussen desktop en laptop modellen . Als u van plan op te hoeven uw computer mee te nemen , zult u zeker wilt een laptop model te overwegen dan een desktop . Als je de keuze maken voor een laptop , je moet niet vergeten dat dit een beetje moeilijker om te upgraden in de toekomst .
3

Kies een model met een processor die in staat zal zijn verwerken wat je van plan om de computer te gebruiken voor . Als u van plan om de computer te gebruiken voor het bekijken van veel films , het ontwerpen van graphics , of het spelen van games , zal je videokaart ook belangrijk zijn. Uw computer zal een snelle processor voor multitasking handvat nodig hebben , en het zal een fatsoenlijke videokaart nodig hebt om de weergave van afbeeldingen en andere visuele materiaal te verbeteren .
4

Kies componenten zoals DVD - RW 's , kaart readers , etc. Als u het bouwen van uw computer van de grond af in plaats van de aankoop van een reeds gebouwd , moet u wellicht de mogelijkheid om uw componenten te kiezen . Over het algemeen in nieuwe computers , zult u de optie voor een kaartlezer in plaats van een floppy disc drive zien , en u kunt de optie voor een tweede baai disc drive , die u kunt gebruiken voor een brander hebben .
5

Kies de monitor ( voor desktops ) . De monitor is eigenlijk belangrijker dan de meeste mensen geven het krediet voor , en moet zwaar worden beschouwd . Algemeen alle nieuwe monitoren zijn flat screen , en je kan nog steeds in staat zijn om een die niet breedbeeld vinden . Bedenk hoe vaak je zult worden met behulp van de computer , en hoeveel ruimte op uw bureau te hebben om de monitor tegemoet .
6

Kies uw besturingssysteem en de vooraf geïnstalleerde software . Veel computergebruikers verkopers zal u toelaten om te kiezen wat komt voorgeladen op uw systeem als u het aanpassen . Anders zul je waarschijnlijk merken dat u de mogelijkheid om uw systeem te starten met Windows Vista , of downgrade naar Windows XP zult hebben. Mac-systemen zal komen met de meest recente besturingssysteem voor dat platform .
7

Kies uw accessoires . Dit zijn zaken als uw printer , scanner , externe harde schijven , luidsprekers en andere randapparatuur . U kunt een aantal van de dingen te komen met je computer , of langzaam opbouwen ze na verloop van tijd . Zult u zeker wilt een set luidsprekers krijgen meteen als u van plan over het gebruik van de computer voor elke muziek of gaming .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Hoe maak je een gereviseerde c…
·Hoe maak je een Mac G4 Sneller…
·Presario 6000 Specificaties 
·Hoe de binnenkant van een comp…
·iMac G4 1 - GHz Specs 
·Hoe maak je een computer klaar…
·Hoe een eMachine Processor Upg…
·Aanbevolen Specs voor een gami…
·Hoe te Disk Space Limiet voor …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat als ik ben mijn Linksys vergeten ? 
·Hoe meer Life Get Out van een Flash Driv…
·Hoe een muis Battery Change 
·Hoe kan ik een schijf formatteren met FA…
·Toepassingen voor een Keynote in iWork 
·Hoe verwijder ik & Replace De voeding vo…
·Wat is HDCP ondersteuning ? 
·Sommige computers klinken als straalmoto…
·Hoe maak je Refill een Samsung Ml2010 Me…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com