Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Hoe test ik Hardware Compatibility bij het bouwen van een computer
? Monteren uw eigen aangepaste desktop computer is een spannende en kostenbesparende oefening als je echt van computers . Verrassend , het assembleren van de feitelijke bestanddelen neemt geen speciaal gereedschap : een kruiskop schroevendraaier is het enige hulpmiddel dat je nodig hebt . De meeste montage-instructies zijn te vinden in video vorm op het web . Maar het samenstellen van een kwaliteit , goed functionerende computer zelf vereist zorg , planning en belangrijkste , onderzoek . Als je de juiste onderzoek alvorens te kopen onderdelen , u zelden zal moeten maken over compatibiliteitsproblemen . Moederbord Compatibiliteitspunten

Moederborden
presenteren compatibiliteitsproblemen die moeten worden overwogen alvorens te kopen de add - on componenten. Niet alle processors zijn compatibel met alle moederborden . Deze informatie wordt in de literatuur moederbord . Moederborden zijn ook selectief over de snelheid en het type van RAM -geheugen sticks nodig . Niet alle RAM sticks zullen werken met alle moederborden . Deze informatie is ook te vinden in het moederbord specificatie informatie .
PCI Slot Issues

Nieuwer moederborden PCI-slots voorzien in de nieuwere PCI - Express formaat terwijl oudere moederborden bieden een combinatie van AGP video slots en reguliere PCI sloten . Weet welk type wordt gekenmerkt op uw moederbord voor het kopen van PCI- componenten zoals videokaarten en geluidskaarten . In de meeste gevallen , als je het juiste type kaart te installeren in een bijpassende PCI -slot formaat , compatibiliteit zal geen probleem zijn.
Hardware Conflicten Opsporing

Af en toe echter , componenten zullen botsen om diverse technische redenen . Je zult weten een dergelijk conflict doet zich voor omdat de computer zal " blue screen " net voor of net na het bureaublad van Windows wordt geladen. " Freezing " is een ander teken van conflict . Je kunt testen voor dit probleem door op F8 te drukken als u de machine op te starten , en laadt Windows in de Veilige modus . Veilige modus zal omzeilen drivers en niet nodig voor elementaire werking van Windows . Als uw computer geen blauw scherm in de veilige modus , maar hervat blue - screening in de normale modus , is het zeker heb je een hardware conflict .
Vermijden

Een manier om hardware conflicten te voorkomen is om de computer een onderdeel tegelijk te bouwen . Op deze manier , als u een onderdeel of apparaat dat niet compatibel is met het moederbord , of een ander apparaat te installeren , zul je meteen weten " die de moeite veroorzaakte . " Als je alles in een keer monteren van de gehele machine , zonder stromend laars tests tussen fasen , u zal er niet zeker van welk apparaat een fout heeft begaan . Installeer daarom de voeding en start de machine . Als het apparaat opstart - en piept bij u, want het ontbreekt de RAM en de harde schijf - dat is een goed teken . Installeer de memory sticks en start de machine opnieuw . Als de machine laarzen om een BIOS-scherm deze keer , voortzetten . Voeg de harde schijf en een optische drive en installeer Windows . Reboot . Blijven toevoegen van apparaten , een voor een , het testen voor een succesvolle boot na elk nieuw stuk .
Videokaarten

Sla elke upgrade PCI videokaart voor het laatst in de installatie proces . Videokaarten en hun chauffeurs te creëren vaak hardware conflicten . Als er een compatibiliteitsprobleem met uw nieuwe videokaart , en uw on - board video service is uitgeschakeld als gevolg van de aanwezigheid van de nieuwe kaart , kon je " blind " zonder enige video helemaal niet, en dit zal de vaststelling van de probleem zeer moeilijk , op zijn zachtst gezegd .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·HP A1646x Specs 
·Hoe te Overclock een Compaq V2…
·Specificaties : Compaq Presari…
·Hoe maak je een gaming compute…
·My System Lags Wanneer convert…
·Hoe te openen de zaak van een …
·Soorten primaire en secundaire…
·Hoe maak je een processor upgr…
·Hoe je T-serie eMachines Probl…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een CPU Fan Stiller 
·Tekenen dat een WD externe harde schijf …
·Hoe maak je een cd - rom met alleen een …
·Hoe te Vision M 30 GB Windows XP Service…
·Soorten PC Gaming 
·Hoe kan ik een ohmmeter gebruiken om een…
·Hoe te Voorbeeldweergave je mail op een …
·Hoe kan ik een CMOS-batterij vervangen i…
·EMachines W4885 Vs . Dell Dimension C521…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com