Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Hoe kan ik een HTPC te bouwen voor minder dan $ 400
Een home theater PC ( HTPC ) is ontworpen om te zitten in entertainment center uw woonkamer in plaats van op uw bureau . Deze computers zijn gebouwd om minder ruimte innemen en mix in met uw andere multimedia-apparatuur . De meeste HTPC's werken als digitale video-opname -apparaten , aansluiten niet alleen op uw televisie , maar ook een TV-signaal bron . Om deze reden , het moet een tv-tunerkaart en een manier om verbinding te maken met uw TV . U kunt een HTPC te bouwen voor minder dan $ 400, maar u kunt meer wilt uitgeven . Niet kopen van de duurste touch- screen zaak of grafische kaart kunt u geld besparen , maar een grote harde schijf is de moeite waard het geld . Wat je nodig hebt
Kleine kruiskopschroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
Selecteer uw onderdelen
1

Kies een mini- ITX moederbord voor de kleinste computer grootte met de beste processor compatibiliteit . Uw mini ITX bord moeten hebben ingebouwde TV- tuning -mogelijkheden en een HDMI-uitgang . Koop een compatibele processor voor uw moederbord, Intel gaat met Intel , en American Micro Devices ( AMD ) gaat met AMD kopen van 2

Koop een HTPC case die past bij de mini ITX form-factor . . Kies een met een ingebouwde voeding , indien mogelijk , om zowel geld en installatie kopzorgen besparen . Bespaar geld door de aankoop van een goedkope zaak , maar lees de reviews alvorens te kopen om slecht presterende modellen voorkomen .
3

Koop een stok van 2 gigabyte ( GB ) geheugen , eerst met de specificaties van uw moederbord om ervoor te zorgen dat het compatibel is . Als uw moederbord beschikt over twee geheugensleuven , gebruikt u de tweede sleuf voor een toekomstige uitbreiding van het geheugen wanneer het geld maakt .
4

Koop tenminste een 250 GB harde schijf voor het opslaan van opgenomen tv- programma's en films , en krijg een digital video disc ( DVD ) schijf aan op uw dvd's en muziek af te spelen . Proberen om meer geld uitgeven op de harde schijf grootte als je het kan passen in de begroting , vooral als u van plan bent om uw HTPC te gebruiken als DVR- apparaat .
Monteer de onderdelen op
5

Opzetten van een werkruimte die is schoon , plat en verwijderd van tapijt of huisdieren . Draag een antistatisch polsbandje als u zelf een . Open uw nieuwe zaak HTPC en plaats het moederbord meter naar beneden over de bevestigingsgaten . Beveilig uw moederbord met schroeven en sluit de voeding van de 24 - pins power connector in de aansluiting op het moederbord .
6

Plaats de processor in zijn socket en vergrendel de clip op zijn plaats . Installeer het koelelement en de ventilator op de processor en steek de draad die uit de ventilator in het moederbord .
7

Installeer de geheugenmodule op het moederbord door eerst terug te trekken van de clips aan weerszijden van de geheugen sockets . Line -up van uw geheugenmodule met een socket en druk deze naar binnen totdat de clips passen in de uitsparingen aan beide zijden van de module .
8

Zoek de drive bays en installeer de vaste schijf in de 3,5 - inch baai eerste . Beveilig de aandrijving aan beide zijden met schroeven en doe hetzelfde voor uw dvd- drive in de 5,25 - inch bay . Sluit elke rit naar het moederbord met behulp van data kabels meegeleverd met het moederbord . Sluit elke rit een kabel van uw voeding .
9

Sluit de behuizing en bevestig uw monitor , toetsenbord en muis . Sluit de computer aan op een stopcontact en zet hem aan . Plaats uw besturingssysteem schijf in de dvd- drive en volg haar gevraagd om te installeren .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Computer Boot Failure Help 
·De geschiedenis van Micro Comp…
·Informatie over een Dell Dimen…
·Hoe om films af te spelen op e…
·Hoe de eMachines W3507 Upgrade…
·Hoe kan ik een oude harde schi…
·Hoe maak je een Hewlett - Pack…
·Computer Fan Informatie 
·Specs in de Intel Core 2 Extre…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de Crystal Eye Webcam Driver gebruik…
·Beschrijving van de DVD RAM schijven 
·Hoe de inktcartridges wijzigen op een MF…
·Hoe kan ik een oude laptop LCD te gebrui…
·Hoe de Intel 810 Chipset Upgrade 
·Hoe afdrukken van de bestandsnaam op Wor…
·Cinema Display op de MacBook Pro 
·Hoe maak je een videokaart Clip in een A…
·Hoe te Reboot mijn PC Van Disc 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com