Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
De risico's van het gebruik van computers
Computers zijn armaturen in persoonlijke en professionele leven van mensen , het verstrekken van essentiële productiviteit en communicatiediensten . Netwerkmogelijkheden en toegang tot internet zijn onschatbare bronnen , maar ook computergebruikers bloot aan bedreigingen van andere gebruikers aangesloten op deze netwerken , waarbij mensen om voorzorgsmaatregelen te nemen om de gegevens die zijn opgeslagen op hun computers te beschermen . Werken met computers vormt ook de ergonomische aspecten , en de gebruikers moeten zich bewust zijn van deze langdurige fysieke risico's . Cyber ​​- Stalking

Cyberstalkers
gebruiken ongewenste berichten die verstuurd via e-mail en sociale netwerken te treiteren en te intimideren hun slachtoffers . De Amerikaanse douane agentschap meldt dat cyberstalkers meestal weten hun slachtoffers en worden aangemoedigd door de fysieke afstandelijkheid en anonimiteit op het internet biedt . Cyberstalking kunnen ook een voorloper van fysieke stalking en intimidatie zijn. Office het Massachusetts procureur-generaal adviseert het sturen van een enkel antwoord op een mogelijke stalker , die hem vertelde dat zijn communicatie niet welkom zijn . Besparen elke communicatie die u ontvangt , en als de cyberstalking blijft , melden de dader aan de lokale rechtshandhaving .
Gezondheidsrisico's

Ohio State University rapporten
dat schermfilters hoofdpijn kan veroorzaken , een brandend gevoel in de ogen en tijdelijk wazig zien, dat adviseert gordijnen gebruikt om lichtbronnen die schittering kan intensiveren blokkeren. Positioneer de monitor ongeveer twee meter van uw ogen en kantel het terug ongeveer 10 graden om vermoeide ogen te verminderen . Vergadering op uw werkplek voor langere perioden kunnen problemen met de wervelkolom veroorzaken , want het zet druk op de tussenwervelschijven die kussen effect stress. Het ministerie van Arbo suggereert verschuiven positie terwijl je zit en periodiek opstaan ​​om te bewegen en strekken .
Phishing

Scam kunstenaars
dienst phishing om te proberen om slachtoffers con in het verzenden van hen financiële informatie , het verzenden van officieel uitziende e-mails die suggereren gebruikers nodig hebben om een financiële discrepantie te corrigeren en het verstrekken van links naar professioneel ontworpen websites die prompt slachtoffers om persoonlijke informatie, zoals de sociale zekerheid of rekeningnummers, te sturen naar de phisher . Als u van mening dat een dergelijk bericht echt is , contact opnemen met de partij die zogenaamd stuurde het , en nooit hyperlink de e-mail klikt of persoonlijke informatie via e-mail . Phishers ' informatie aan items met behulp van hun slachtoffers te kopen ' hun slachtoffers te gebruiken bankrekening fondsen of om misdaden vergemakkelijkt met hun gestolen informatie te plegen .
Virussen

Websites voor en downloadbare bestanden kunnen virussen , kwaadaardige software die persoonlijke gegevens kunnen doorgeven aan de ontwikkelaar bevatten , controleren uw Internet gebruik of het uitvoeren van andere kwaadaardige activiteiten op uw systeem . Anti - virus software is uw beste bescherming tegen virussen die verspreiden over het internet . Trojaanse paarden zijn virussen die hechten aan een ander bestand of programma , zich installeren op het systeem van de gebruiker als ze downloadt het bestand . Scan bestanden met anti - virus software voordat u ze downloaden , en altijd gebieden te voorkomen dat uw anti - virus suite vlaggen als bedreigingen . Download updates voor uw besturingssysteem en andere software wanneer uw systeem vraagt ​​u om . Hackers kunnen zwakke plekken in computercode

misbruiken om toegang te krijgen tot uw systeem, zodat ontwikkelaars lossen problemen als ze zich bewust worden van hen , verspreiden deze patches in software-updates .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Hoe de Microfoonpoort Zoek op …
·HP Pavilion Vs . Compaq deskto…
·Hoe maak je een Spaanse comput…
·Gateway 3200S Moederbord Specs…
·Dell Studio XPS 435 Memory Spe…
·Hoe een gateway Prestatie 1000…
·Specs op de Vaio PCV - RX756 
·Reparatie voor IBM Computers 
·Hoe te openen een Dell Dimensi…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·IBM Aptiva Specificaties 
·Wat is een USB 2.0 MIDI Audio Interface …
·Scannen Met behulp van een HP PSC 1500 o…
·Hoe kan ik controleren de snelheid van C…
·Hoe om te achterhalen of ik een optisch …
·Vroege Computer Storage Devices 
·Hoe de inktpatroon Levels Reset voor een…
·Hoe kan ik een document gebruiken Kodak …
·Sound Card Vs . Ontvanger 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com