Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Dingen te letten bij het kopen van een gebruikte computer
Als u een gebruikte computer te kopen, zijn er een paar dingen die je nodig hebt om jezelf bezig te houden met boven en dan wat de nieuwe computer koper moet kijken . De conditie van de computer is een belangrijke factor , zo is zijn leeftijd . De technologie die in de computer moet ook worden gekeken , want het kan zijn opgewaardeerd nadat de computer eerste aankoop . Minimale vereisten

Voordat u een computer koopt , zorgvuldig itemize de taken die je moet doen op het. Dit kan zo simpel zijn als tekstverwerking en e-mail checken voor sommige mensen . Voor anderen , zijn taken zoals videobewerking of grafisch ontwerp vereist als onderdeel van een baan of hobby . Controleer de aanbevolen vereisten voor de programma's die u gebruikt voor deze taken en zorg ervoor dat de computer hen zal voldoen voordat je het koopt . Oudere computers hebben vaak lagere specificaties dan nieuwe , dus je kan hebben om meer uit te geven aan een die zal voldoen aan uw software behoeften te krijgen .
Staat

Bij aankoop van een gebruikte computer , zorg ervoor dat alles werkt op voordat je het mee naar huis . Inspecteer alle havens op tekenen van schade . Ook, neem de kant van de zaak af aan de binnenkant van de computer te inspecteren . Zelfs als je niet weet veel over computers , kunt u zoeken naar tekenen van kennelijk schade zoals vlekken , overmatig vuil of haren en gerafelde draden van welke aard dan ook .
Zet hem altijd op

Als u een gebruikte computer kopen, altijd vragen om het eerst te zien operationeel . Zorg ervoor dat de computer wordt opgestart soepel en goed werkt eenmaal is ingeschakeld . Dit geeft je ook een kans om te luisteren naar de computer . Als de computer lijkt ongewoon hard of als u een klikgeluid uit de regio van de harde schijf te horen , moet je weg te lopen van de aankoop .
Garantie

Als je ' re kopen van een gebruikte computer van een particulier , hoeft garanties niet van toepassing . Echter , zijn opgeknapt of geretourneerd computers vaak verkocht via computerwinkels . Als je koopt een gebruikte computer via een winkel , zorg ervoor dat je een soort van garantie voor te krijgen . Zelfs als je 90 dagen van de dekking kan krijgen kan helpen ervoor te zorgen dat je door de eerste periode waarin geen ernstige problemen waarschijnlijk te verschijnen zou zijn .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Hoe je XP Home opnieuw install…
·Hoe te partitioneren Monitor 
·Apple Vs . PC Benchmarks 
·Hoe maak je een Media Box Buil…
·Hoe kan ik een Dell computer h…
·HP Compaq dc5750 Specs 
·Soorten en onderdelen van een …
·Workshop Veiligheid in Compute…
·Hoe Desktop behuizing wijzigen…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Overclocking Software voor Dell 
·Hoe de Sound Werken aan een Inspiron 
·Hoe maak je een harde schijf wissen op e…
·Hoe de Audio resetten in een computer 
·Hoe maak je een iPad verbinding naar een…
·Hoe Microsoft Document Image Writer Prin…
·Hoe de IR -poort op een ThinkPad inschak…
·Hoe de iPad werken met een andere SIM -k…
·Hoe je RAM toe aan een Toshiba notebook 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com