Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe kan ik een Lexmark Laser Printer Problemen
Bij technische problemen voordoen , is het tijd om te lossen. Als u een Lexmark laser printer op te lossen , loopt u een paar tests om het probleem vast te stellen en dan , hopelijk , fix it . Lexmark heeft technische ondersteuning , maar eerst laten we eens een schot op vaststelling van het zelf door het oplossen van problemen . Wat je nodig hebt
Lexmark laserprinter
Computer
Toon Meer Aanwijzingen
Problemen oplossen 101
1

Controleer of de printer online . Lijkt misschien een no - brainer , maar het gebeurt vaker dan je zou denken . Zorg ervoor dat de printer is aangesloten op de muur en aan staat . Kopen van 2

Controleer de status van de printer . Als er een knipperlicht of een foutmelding op het LCD-scherm , heb je een probleem . Raadpleeg de handleiding om te zien wat er mis is of als het een duidelijke boodschap , zoals "Out of papier , " dan is het probleem oplossen .

Vul papier 3 . Deze is eenvoudig , ook. Pop open de papierlade en voeg wat meer vellen papier . Zorg ervoor dat u het papier ventilator om zich te ontdoen van statische en zorg ervoor dat het papier correct te plaatsen . Er moeten een aantal indicatoren op de printer om te helpen .
4

Controleer de toner . Scherm van de printer zal meestal laten weten , of een pop-upbericht op de computer . Andere printers ook daadwerkelijk uit te werpen een cartridge als het wordt besteed , dus check het reservoir .
5

Vervang de toner drum . Bij afdrukken krijgen wazig of vaag , het wordt tijd om de toner te vervangen . U zult een foutmelding voor deze te krijgen .
6

Kijk om te zien of de kabels goed zijn aangesloten . USB-kabels en parallelle kabels kan gemakkelijk klopte los , dus zorg ervoor dat ze allemaal geduwd in stevig . Houd in gedachten dat sommige printers zijn draadloos .
7

Controleer het netwerk . Als iedereen in het kantoor is het hebben van problemen met de printer , dan is het waarschijnlijk een netwerk probleem en moet u contact opnemen met de netwerkbeheerder .
8

Installeer de stuurprogramma's . Als u onlangs nieuwe software hebt geïnstalleerd of de printer afdrukt vreemde tekens , is het waarschijnlijk een driver probleem . Bezoek de Lexmark website en download nieuwe drivers van de sectie support .

Controleer 9 voor papierstoringen . Er zijn een paar deuren kunt u veilig openen om te controleren op papierstoringen . Ruim ze er voorzichtig uit .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe je uit te printen papier n…
·Hoe te inktpatronen te verwijd…
·HP scanner 2100C XP Kan niet i…
·Hoe installeer ik de Brother 2…
·Hoe te installeren Brother 240…
·Hoe je inktcartridges installe…
·Hoe om vastgelopen papier te v…
·Hoe de Perforatie Setting Verw…
·Hoe maak je een Canon PIXMA iP…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kom ik erachter of mijn grafische ka…
·Hoe maak je een Floppy Drive Ribbon Inst…
·Ik kan een 7 GB DMG niet kopiëren naar …
·Specificaties voor een HP Compaq D330 De…
·Hoe je het geheugen op een Asus EEE PC 1…
·DVD - RAM Veelgestelde vragen 
·Hoe uit elkaar te halen een Compaq lapto…
·Hoe maak je een MacBook Pro trackpad 
·Hoe maak je een Compaq Evo N600c Laptop …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com