Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe kan ik een Bluetooth- printer te installeren
Bluetooth - compatibele printers zijn geconfigureerd met draadloze communicatie mogelijkheden die de computer toestaan ​​om te netwerken met de hardware zonder enige fysieke verbinding . Deze bijzondere printer apparaten worden steeds meer prominent in ons digitale tijdperk , vanwege de voordelen rond het gemak , snelle installatie en gebruiksvriendelijke bediening . Iedereen kan installeren en bedienen deze technologisch verbeterde afdrukapparaat. Wat je nodig hebt
Bluetooth - enabled computer
Bluetooth Printer
Toon Meer instructies
Hoe kan ik een Bluetooth -printer

Vermogen 1 Installeer op uw Bluetooth -technologie op zowel de computer en printer . Uw computer moet beschikken over een Bluetooth-pictogram op het bureaublad van uw computer . Wanneer uw Bluetooth portal opent , moet u een navigatie-menu balk te zien aan de bovenkant van de portal scherm . Klik op " Bestand " of " Opties " en zoek uw verbinding instellingen . Klik op " Enable " of "Power On" op uw computer plaatsen in Discovery Mode. Bluetooth-pictogram van uw computer wordt weergegeven op het bureaublad taakbalk .

Configure 2 en macht over Bluetooth-mogelijkheden van uw printer . Uw Bluetooth -printer , aan de andere kant , zal de knop commando's hebben voor het voeden van uw Bluetooth-capaciteit . Deze knop zal de Bluetooth- symbool erop . Houd deze knop ingedrukt tot uw instellingen Bluetooth- verbinding op uw LED-scherm verschijnen . Blader door de lijst Instellingen verbinding en selecteer de aangewezen voor het voeden van uw Bluetooth-functie voor Discovery Mode actie of commando .
3

Voeg de printer aan " Wizard Printer toevoegen" van uw computer om het initiëren installatieproces handmatig . Klik op het pictogram "Start" op uw bureaublad taakbalk en toegang tot de map Control Panel in het Start -menu drop box . Wanneer het Control Panel belastingen , zorg ervoor dat het scherm wordt geconfigureerd naar Configuratiescherm huis , in plaats van de klassieke weergave . In het Configuratiescherm , krijgt u een map met verkleinde pictogram " Hardware en geluiden . " Zien Toegang tot deze map en klik op de subonderwerp link " Printers ". Wanneer de Printers explorer scherm verschijnt , klikt u op " Een printer toevoegen. " Wanneer het scherm van de wizard verschijnt , klikt u op de tweede optie "Add a Network , draadloze of Bluetooth -printer . " Uw computer zal nu beginnen te zoeken naar Bluetooth-signaal van de printer .
4

Klik op "Install ", zodra de computer de printer heeft gedetecteerd . Virtuele stuurprogramma's van uw printer begint automatisch de installatie van de onderdelen op uw computer . ( Drivers van de printer dienen als de installatiesoftware voor de printer te worden functioneel op uw computer . ) U moet deze actie te selecteren om de installatie te voltooien . Virtuele driver poort van de printer verschijnt een keer file onderdelen van de printer zijn geïnstalleerd . Icoon van de fabrikant van de printer zal uw indicatie dat de installatie is voltooid .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe te tonervervanging 
·Hoe maak je een Lexmark Z 715 …
·Hoe kan ik een Brother Printer…
·Wat is een HP Digital Monitor …
·Hoe Enkele Controles afdrukken…
·Hoe maak je een test uitvoeren…
·Hoe maak je een Driver Set voo…
·Hoe te Refill de Canon 210 Car…
·Hoe kan ik een printer toe aan…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe USB Drive Problemen Diagnose 
·Crimp Trekproef Instructies 
·Hoe Access Connections downloaden met Le…
·Hoe u uw Emachine T3256 Get to Run Faste…
·Hoe te Schakel de Keyboard Licht op een …
·Hoe maak je een Microsoft Wireless Laser…
·Hoe te Toner Voeg een TN550 
·Hoe maak je een Laserjet 1320n Problemen…
·De effectieve levensduur van een laptop 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com