Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Inkjet Refill Instructies
Navullen inktcartridges thuis is een geweldige manier om geld te besparen terwijl het verminderen van storten van afval en het milieu te helpen . Nog beter , het vullen van uw inkjet cartridges is eenvoudig en kan meestal worden gedaan in minder dan een uur als je een merk Brother inkjetprinter of iets dergelijks . Apparatuur en instellen

Verzamel een rol plakband , een kleine duim boor , een injectiespuit , een vuilniszak , papieren handdoeken , zwarte inkt ( voor zwarte inkt cartridge ) of kleur inkt ( voor kleuren cartridge ) . Bedek uw werkstation met de vuilniszak en houden de papieren handdoeken handig om schoon te maken elke inkt gemorst die kunnen optreden.
Boren het gat

Boor een klein gaatje in de cartridge met een duim boor . Zoek de afvoeropening aan de linkerkant van de cartridge naar beneden . Bedek de afvoeropening met een stukje tape op de cartridge lekt nadat het is geboord . Trek het label op de bovenkant van de patroon . Boor een klein gaatje in de verzonken onder het label . Het gat moet klein zijn , maar de cartridge volledig doordringen .
Het vullen van de spuit

Steek de naald van een injectiespuit in een flesje refill inkt en zorgvuldig te trekken 10 ml zwarte inkt in de spuit . Zorg ervoor dat eventuele luchtbellen in de spuit te elimineren voordat u verder gaat . Als u navullen een kleuren cartridge , gebruikt u dezelfde procedure op te stellen tot 8 ml kleureninkt in de spuit .
Het vullen van de cartridge

Steek de naald in de spons en langzaam de inkt te injecteren totdat de patroon wordt gevuld . Het is beter om iets underfill een cartridge dan te overvullen . Misschien vindt je niet nodig om alle van de inkt in de spuit te gebruiken . Als je overgebleven inkt , injecteren het terug in de refill inkt fles voor later gebruik . Bedek het gat dat je geboord in de bovenkant van de inktpatroon met een stukje tape om lekken te voorkomen .
Testen van de cartridge

Breng de patroon terug naar de printer en een kopie van de testpagina van de printer . De nagevulde inktpatronen moet duidelijk drukken zonder strepen of lopen in de andere inktkleuren . Als de kleuren samen worden bloeden , hebt u mogelijk over- vulde de cartridge een beetje . U kunt dit probleem oplossen door het afdrukken van een pagina met veel kleur te gebruiken tot de extra inkt . Dit stopt de inktkleuren uit elkaar lopen .

Als de nagevulde cartridge niet wordt afgedrukt of de druk kijkt buikspek , kunt u gebruik hebben gemaakt van een cartridge die te oud was of had een uitgedroogde spons . Cartridges moeten worden bijgevuld binnen twee weken te gaan leeg om ervoor te zorgen dat ze goed worden afgedrukt wanneer bijgevuld .

Previous: Next:
  computer Printers
·Scannen Met een Pixma MX330 Zo…
·Bijvullen Aanwijzingen voor ee…
·Hoe kan ik een HP Deskjet F300…
·Hoe te Refill een HP 98 
·Hoe te vullen een HP C3150 ink…
·Hoe de Canon IP4200 Waste Ink …
·Zo plaatst inktpatroon op een …
·Hoe maak je een HP 2550 Fuser …
·Hoe maak je Diagnostics op een…
  Related Articles
Instructies voor het gebruik van een iPa…
Instructies voor de data-abonnement op e…
iPad Aanwijzingen voor AT & T 
Instructies voor een iPad OtterBox 
Computer Desk Inbouwrichtlijn 
Instructies voor het installeren van een…
Instructies voor een videokaart installe…
7 MID Tablet Password Reset instructies 
Instructies voor een Creative Labs Sound…
  Hardware Articles
·De voordelen van het gebruik van een com…
·Mijn Laptop Monitor gaat niet aan 
·Hoe maak je Voeg een USB- Four - Port Hu…
·Hoe om uw laptop op Integrated Webcam Sc…
·Hoe maak je een USB- opstartdiskette Lik…
·Hoe afdrukken Correct Kleuren Met Adobe …
·Hoe Memory Toevoegen aan een HP Compaq N…
·De specificaties van een Gateway Solo 51…
·Hoe doe ik Refill Lexmark X6575 inktcart…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com