Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe Clean & Opknappen tonercartridges
bijvullen van een tonercartridge is niet hetzelfde als navulling of opknappen van een inktpatroon . Toner is slordiger , en navullen van de cartridges is ingewikkelder . Opknappen van een tonercartridge op een regelmatige basis kan geld besparen en zelfs een goede klein bedrijf , maar het vereist speciale onderdelen en gereedschappen . Wat je nodig hebt
Toner
Tonercartridge olie
Drum
Wisserblad
Containment hood
Rakel
Alcohol
Doek
Developer roller

Toon Meer Aanwijzingen
1

Zoek een bedrijf dat toner onderdelen en olie verkoopt . Koop vervangende toner . Als de cartridge is ingewikkeld , vindt u diverse vervangende onderdelen nodig hebt . U kunt reinigen sommige delen , maar moeten anderen vervangen . Kopen van 2

Verwijder de cartridge uit de printer of kopieermachine . De cartridge scheidt meestal in twee delen . Het andere deel is de trommel en kan meestal los geklikt worden van de toner . De trommel kan worden hergebruikt of vervangen . Het kan niet worden schoongemaakt . Een drum zal werken voor ten minste twee vullingen van de cartridge . Als de drum beschadigd is , vervang deze .
3

Demonteer de cartridge en verwijder de wisserarm . Gebruik een kruiskopschroevendraaier om de zaak te openen , en alle schroeven binnenin los te maken . Veeg de arm schoon . Smeer de wisserarm met een speciale smering , die je kunt kopen van een kopieermachine - onderdelen dealer . Als die er zijn inkepingen in het blad , vervang deze .
4

Reinig de tonerafvalbak . De toner wordt opgeslagen in een speciale ruimte die een tab verwijderbaar is . Trek het lipje en leeg voorzichtig, deze toner is gemaakt van fijne deeltjes en rommelig . Leeg de toner in een zak onder een containment motorkap .
5

Vervang de rakel en magnetische hoes als uw model bevat deze onderdelen . Ze kunnen niet worden gereinigd of gefixeerd . De rakel zal waarschijnlijk worden vastgeschroefd . Trek de magnetische mouw.
6

Reinig de corona als uw cartridge heeft een. Als deze dunne draad breekt , vervang deze . Veeg de draad met een doek en alcohol .
7

Controleer voor een ontwikkelaar roller . Vervang de roller als het wordt bekrast . De cartridge modellen die een rol hebben hebben geen van de andere onderdelen die moeten worden vervangen of vastgezet . De wals wordt vastgeschroefd .
8

Leeg alle toner uit de cartridge vóór de invoering van nieuwe toner . Er zal ofwel een aangesloten gebied of een opening om de toner te vullen . Gebruik een trechter en wees voorzichtig om geen morsen of om zo snel te gieten dat de tonerdeeltjes in de lucht . Toner is volledig van metaal . Je kan niet stofzuigen met een gewone stofzuiger .
9

Monteer alle onderdelen en reinig alle toner van de buitenkant van de cartridge .
< br >

Previous: Next:
  computer Printers
·Type Patronen voor de BJC 6000…
·Hoe maak je een HP printer aan…
·Hoe maak je een Stylus CX6400 …
·Laser Pointer Geschiedenis 
·Hoe kan ik Problemen met een k…
·Hoe je Canon printer drivers t…
·Is Omgebouwde inkt Elke Goed v…
·Hoe maak je een Canon Copier C…
·Hoe een HP ScanJet 6200C gebru…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te updaten Sony Kaartlezer Drivers 
·Hoe te vertellen als uw Dell laptop accu…
·Tutorial voor Portable Memory Storage De…
·Hoe Set Up Logitech S220 
·De Gigabyte BIOS ziet geen SATA 
·Hoe maak je een Veriton L410 Recover 
·Wat is een Liebert System 
·Wat heb ik nodig om een computer en een …
·Hoe te herstellen een HP -computer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com