Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Wat te doen met oude inktcartridges
Volgens Ryan Vero , Executive Vice President van Office Max , 300 - miljoen cartridges worden jaarlijks weggegooid. Inktpatronen zijn een onderdeel van ons dagelijks leven , thuis , werk en school . Helaas zijn veel mensen niet zeker weet wat te doen met gebruikte cartridges een keer hun lege , en de meeste inkt cartridges op de afvalberg . Er zijn plaatsen waar je kunt doneren of recyclen uw oude cartridges zonder kosten , of zelfs voor de winst . Recycle

Recycle uw inktpatronen met een van de landelijk recycling programma's die gericht zijn op het verminderen van storten van afval . Veel van deze bedrijven accepteren inktpatronen en andere gebruikte elektronische producten zoals mobiele telefoons , cd's , printers en computers .

Freecycling.com lijsten bedrijven en non - profit organisaties die inktpatronen te accepteren van particulieren en bedrijven
. Veel van deze bureaus bieden pick - up , pre - paid mailing labels en sommige bedrijven bieden contant geld voor uw gedoneerde inktpatronen .

Controleer hotels met retailers en fabrikanten om te zien of ze gebruikte cartridges bij hun winkel of door mail . Hewlett Packard , Staples , Epson en Office Depot kunt u ofwel mail in uw inkt cartridges , of drop ze af op een in-store kiosk . Sommige fabrikanten en retailers zal u vergoeden voor de cartridge met contant geld of op te slaan krediet.
Donate

Doneer uw oude inktpatronen aan goede doelen en andere organisaties zonder winstoogmerk om minder fortuinlijke individuen , medisch onderzoek stichtingen of militair personeel in het buitenland gestationeerd te helpen . Voor het schenken aan een goed doel , met het Better Business Bureau of IRS om ervoor te zorgen dat het agentschap is een legitiem doel.

Operatie Schoenendoos
werkt met kringloopcentra om oude inktpatronen verzamelen om steun militaire troepen gestationeerd rond het helpen wereld . Veel van de cartridges worden gerecycled of opgeknapt voor hergebruik en de opbrengsten worden gebruikt om zorg pakketten versturen naar militairen .

Bel uw favoriete goede doel om te achterhalen of ze accepteren inktcartridge donaties en waar u ze kunt inleveren . Sommige goede doelen samenwerken met recycling bedrijven of corporaties om gebruikte cartridges en andere elektronische items te accepteren met de opbrengst gaat naar het goede doel .

Vraag lokale scholen , bibliotheken , zorgcentra of andere maatschappelijke organisaties als ze accepteren inktpatronen voor fondsenwerving . Net zoals het doneren van cartridges naar een goed doel , deze organisaties recyclen de cartridges en de opbrengst gebruiken om te helpen met de financiering .
Vullingen

Uw laatste goede optie is om gebruik hervulbare inktpatronen . Niet alleen zal deze praktijk verminderen van afval , het bespaart u geld , omdat de kosten van het hebben van een inktpatroon gevuld is goedkoop in vergelijking met het kopen van een nieuwe cartridge . Veel kantoor aanbod winkels bieden deze service voor een kleine vergoeding . Bovendien, sommige computer of kantoor aanbod winkels verkopen doe - het-zelf cartridge refill sets .

Previous: Next:
  computer Printers
·Lexmark Z2300 instructies 
·Hoe maak ik een Copier Printer…
·Instructies voor de Canon Pixm…
·Hoe een HP Toner Cartridge dem…
·Hoe maak je een Zebra printer …
·Hoe maak je een Canon 9500 Geb…
·Bluetooth-verbindingen tussen …
·Hoe maak je een Hewlett - Pack…
·Hoe te Refill een Epson T019 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een processor upgrade voor e…
·eSATA-kabel Vs . SATA-kabel 
·Alternatieven voor Adobe Reader voor de …
·Hoe mappen verbergen op een thumb drive 
·Hoe maak je een vrouw Serial Port Adapte…
·Hoe de inkt wijzigen in een Lexmark X235…
·Problemen met de HP 3915 printer 
·Hoe kan ik een AVI- bestand naar een DVD…
·Wat is het RAM-geheugen op een Compaq 70…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com