Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe Computer Problemen om Printeraansluitingen
Het maakt niet uit wat voor soort printer die u gebruikt , is het belangrijk om een aantal basisvaardigheden probleemoplossing hebt onder je riem . Er zijn een aantal zaken die een printer te werken stoppen en communicatie te verliezen kan veroorzaken , en werken via deze problemen een voor een is de beste manier om uw printer weer up and running . Wat je nodig hebt
Printer
Computer Briefpapier van Zazzle.nl Printerkabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Loop naar de printer en druk een testpagina pagina direct . De procedure voor het afdrukken van een testpagina zal verschillen van model tot model , dus je kan nodig zijn om de gebruikershandleiding die bij de printer raadplegen . Voor de meeste netwerkprinters , kunt u een testpagina afdrukken door te navigeren in het menu " Information " op het bedieningspaneel en het kiezen van " Print Configuration" in het menu . Voor veel desktop printers , kunt u een testpagina afdrukken door de knop ingedrukt te houden totdat de pagina begint te drukken . Als u een testpagina kunt afdrukken vanaf de printer , maar niet van de computer , je weet dat er een communicatieprobleem tussen de printer en de PC . Kopen van 2

Verwijder de printer los van de achterkant van uw printer en de achterkant van uw computer . Nadat de kabel is verwijderd , zorgvuldig zet de kabel weer op zijn plaats en zorg ervoor dat de printerkabel is krap . Als uw printer maakt gebruik van een parallelle kabel , zorg ervoor dat deze goed vastzit aan de achterkant van de printer en op de computer . Als u gebruik maakt van een USB-kabel voor uw printer , zeker van zijn dat het tabblad goed vastzit in de computer , en dat het vierkante uiteinde van de kabel goed is aangesloten op de printer .
3 < p > Schakel de printer , de computer opnieuw op. Klik op de knop 'Start' en kies ' Configuratiescherm ' in het menu . Dubbelklik op het pictogram " Printers en faxapparaten" , zoekt u uw printer , klik met de rechtermuisknop op en kies " Eigenschappen" uit het menu . Klik op de " Testpagina afdrukken " knop om een ​​testpagina naar de printer verstuurt .

Kijk naar de netwerkkaart op uw netwerkprinter 4 om te zien of er een goede communicatie tussen de printer en de netwerk . Je moet een knipperend groen lampje op de netwerkkaart te zien . Als er geen licht - of als het licht is oranje of rood - de communicatie is niet gebeurt . Om het netwerk communicatie te testen , verwijder de netwerkkabel van zowel de netwerkkabel en de netwerkpoort op de muur, dan opnieuw plaatsen van de kabel en controleer opnieuw de communicatie . Als het probleem blijft , moet u de netwerkkaart van de printer te verwijderen en te vervangen .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een HP Laser Jet P…
·Hoe je HP Officejet inktcartri…
·Toner Recycling in Peoria , Il…
·Hoe maak je een Canon MP210 in…
·How to Get My Zeen op Mijn HP …
·Hoe maak je een broeder kalibr…
·Zwart-wit laserprinter Vs . Co…
·Hoe te installeren van een HP …
·Hoe kan ik Reset een HP 96 ink…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een grafische kaart en een o…
·Hoe maak je een schijf voor Windows XP f…
·Inspiron 5100 Zal niet Power Up 
·DIY outdoor bewakingscamera 
·Hoe maak je een Raid 5 SCSI harde schijf…
·USB Speaker Problemen 
·Hoe te verbinden van een laptop naar een…
·Hoe te herstellen mijn geluidskaart 
·Cat 6 Kabelbevestigingsmateriaal 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com