Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
In staat zijn om printers te delen kan sterk verminderen uw kosten , of u nu werkt met uw eigen thuisnetwerk of in een zakelijke omgeving
Hoe gedeelde printers in XP oplossen . In plaats van het kopen van een aparte desktop printer voor iedere werknemer of elk lid van de familie , kunt u gewoon de printers delen je hebt en laat iedereen dat gebruiken printer . Terwijl de meeste van de tijd het delen printer werkt heel goed , er zijn momenten waarop de printer bezitters met Windows XP zullen moeten opsporen en oplossen van voorkomende problemen . Instructies
1

Loop naar de printer en kijk voor alle knipperende lampjes of foutmeldingen op het scherm . Als de printer wordt weergegeven fouten lichten , koppelt u de printer voor een paar minuten en steek hem opnieuw als de fout terugkeert , raadpleegt u eigenaar handleiding van de printer voor informatie over de specifieke fout . Een cartridge kan worden van inkt , of een stuk papier kan zijn vastgelopen in de printer . Kopen van 2

Ga naar de computer van de gedeelde printer fysiek is aangesloten op en controleer de conditie van de kabels . Met USB-printers bijzonder , kunnen de kabels los na verloop van tijd , en dat zal interfereren met de communicatie van de printer naar de pc . Plaats de kabels indien nodig .
3

Meld u aan op de computer met de aangesloten printer , klikt u op 'Start' en kies ' Configuratiescherm ' in het menu . Klik op " Printers en faxapparaten " en klik met de rechtermuisknop op uw printer .
4

Kies " Eigenschappen" in het menu en klik op " Testpagina afdrukken . " Zorg ervoor dat de testpagina correct . Klik met de rechtermuisknop op de printer opnieuw en kies " Sharing " uit de lijst . Zorg ervoor dat " Deze printer delen " wordt geselecteerd .
5

Ga naar een andere computer in uw netwerk , opent u het Configuratiescherm en klik op " Printers en faxapparaten . " Klik met de rechtermuisknop op de gedeelde printer , kies " Eigenschappen " uit het menu en klik op " Testpagina afdrukken . "
6

Zorg ervoor dat de computer communiceert met het netwerk als de testpagina niet afgedrukt . Klik op " Start " en kies " Uitvoeren " in het menu . Typ " cmd " in het vak en klik op "OK . " Typ " ipconfig " achter de prompt en zorg ervoor dat u een geldig IP-adres . Als u een " medium ontkoppeld " bericht ziet, verwijder de netwerkkabel uit de achterkant van de computer en plaatst u het opnieuw . De netwerkkabel zal zien als een dikke telefoonkabel , en het is vaak blauw van kleur .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe Hard Reset een HP Laserjet…
·Canon Pro9000 Printer Color Ca…
·Printen met de HP LaserJet 551…
·Hoe je HP C4580 Configure 
·Hoe je het hoofd van Epson NX3…
·Hoe maak je een Canon S900 pri…
·Gebruiksaanwijzing voor een Le…
·Hoe doe ik Refill een PIXMA iP…
·Het instellen van uw WiFi- pri…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je het vergeten voor een systeem-BIO…
·Hoe informatie te herstellen van een gef…
·Hoe maak je een Toughbook CF- 28 Problem…
·MSI GX640 Vs . G60 
·De Hewlett - Packard Deskjet 990C is een…
·Hoe te Subwoofers Work 
·Hoe je Take Off Write Protect op een Mem…
·Hoe Hard Drive Wijziging in Dell Inspiri…
·Dingen om te weten bij het aantrekken va…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com