Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Wat is het verschil tussen een inkjet -en Laser Jet Printer
? Een van de grote verschillen tussen printers van vandaag is de vraag of ze gebruik maken van inkjet of laser -technologie . Inkjet printers zijn goedkoper om te kopen , maken gebruik van afzonderlijke inktpatronen naar de pagina met inkt spuiten en zijn zeer geschikt voor thuisgebruikers . Laser printers zijn doorgaans duurder en gebruiken toner te etsen of gelijkspel documenten en afbeeldingen naar de pagina . Inkjets , Laser Jets en Lasers

Een inkjet verwijst naar elke printer met afzonderlijke inktcartridges om documenten af ​​te drukken met behulp van kleine jets van inkt . De term " Laser Jet " verwijst naar een specifieke lijn van laser printers van Hewlett - Packard . Laser printer is een brede classificatie die Laser Jet -modellen omvat . Laserprinters maken gebruik van elektrische ladingen en laser " tekenen " met een toon en drum systeem om afdrukken te maken .
Voordelen van Inkjets

Inkjet printers
zijn meestal minder duur dan laserprinters , omdat de technologie zelf is goedkoper en omdat de fabrikanten kijken naar de lange termijn klanten te creëren door de up-front prijzen . Inkjet printers zijn populair voor thuisgebruik en gebruik minder energie dan laserprinters .
Nadelen van Inkjets

Hoewel de initiële kosten van een inkjetprinter lager kan zijn , op de lange termijn , zouden de kosten gelijk uit . Vervangende inktpatronen voor inkjet printers zijn duur en moet mogelijk worden vervangen vaak afhankelijk van het gebruikte model . Typisch een inkjetprinter is langzamer en de kwaliteit van het gedrukte product lager is dan die van de laser tegenhangers .
Voordelen van Laser Printers

Laserprinters
zijn het beste voor de kantoor of werkplek , waarbij zowel kwaliteit en efficiëntie zijn belangrijk . Laserprinters printen meer pagina's per minuut dan inkjets doen . Kwaliteit is ook superieur met laserprinters , wat belangrijk is voor zakelijke documenten en presentaties . Een laser printer is ook duurzaam genoeg om de behoeften van een druk kantoor aankan en overwerkt of breken .
Nadelen van Laser Printers

Laserprinters
doorgaans meer kosten dan inkjetprinters . Terwijl ze zijn efficiënt en bieden een hoge kwaliteit afdrukken , de meeste van de beste fotoprinters op de markt zijn eigenlijk inkjets . Inkjets lenen zich vaak voor superieure foto en grafische afdrukken , terwijl de lasers zijn meestal meer geschikt voor een snelle productie van documenten in grotere hoeveelheden .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een Canon MP210 Pr…
·Hoe de Drivers en software voo…
·HP 2015 Specs 
·Hoe maak je een inkt Reinig pr…
·Hoe maak je een poreus Transfe…
·Hoe te gebruiken Designjet 500…
·Hoe maak je Decals Met een las…
·Inkjet Vs . Bubble Jet 
·Hoe kan ik een Dell 1700 Laser…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Cd /dvd-station gebruike…
·Hoe gebruik mijn laptop Away From Home 
·Hoe het opzetten van een Optoma Projecto…
·Mijn SATA harde schijf zal niet Invullen…
·Hoe maak je een computer scannen op Ontd…
·Verschil tussen gedeïoniseerd en gedest…
·Uitleg van een computer moederbord Stroo…
·ATX Vs . EPS voeding 
·Hoe de RCA Wireless Keyboard Model RT7W5…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com