Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe is het gewicht van papier Vastbesloten
? Papier komt in alle vormen , maten en kleuren . Het bereik van papier stijlen is zo talrijk als het aantal toepassingen voor het. Ondanks de komst van internet technologie meeste taken verder tenminste een kleine hoeveelheid papier vereisen . Anderen vereisen vrachtwagenladingen van papier elke dag . Om te winkelen voor papier beter beheersbaar te maken , wordt al het papier gewogen . Papier Gewicht

Het gewicht van een bepaald vel papier is niet het werkelijke gewicht , maar de dikte. " Zwaarder " papier is dikker , terwijl de " lichtere " papier is dunner . Voorbeelden van zwaar papier zijn karton of aquarelpapier , terwijl voorbeelden van licht papier tracing papier of krantenpapier . Papier is veel te dun om individueel af te wegen met volledige nauwkeurigheid , dat is waarom het gewicht van papier wordt gemeten in zorgvuldig geteld stacks .
Meten Gewicht

Papier gewicht is de gewicht van 500 vellen van een bepaald type in ponden . Bij de selectie moeten consumenten rekening houden met de grootte van de plaat ook. Zo zal een dunner vel papier van 10 inch bij 15 inch wegen doorgaans meer dan een dikke vel karton meet 3 cm bij 5 cm , omdat een stapel 500 dunnere vellen 10 per 15 papier weegt meestal meer dan een stapel van 500 dikkere platen van 3 - op - 5 papier.
toepassingen

Thinner papier
is goedkoper en heeft toepassingen in de krant industrie , zoals de meeste kranten worden niet bewaard meer dan 24 uur na aankoop of levering. Het zou een goede zakelijke zin niet te maken voor kranten producenten af te drukken op duurdere karton . Typische kantoorpapier is midrange in dikte, terwijl zwaarder papier wordt gebruikt voor pastel en aquarel kunst omdat het papier moet genieten van het medium zonder bloeden door. De dikste papier bevat karton en poster boord .
GSM vs Pounds

Meten papier
in ponden kan verwarrend zijn, aangezien deze techniek houdt alleen rekening met een afmeting van papier : dikte . Een nieuwe meettechniek ontwikkeld draait drie dimensies in aanmerking : dikte , lengte en breedte . Papier in de meeste Europese landen wordt op deze manier , met behulp van het gram per vierkante meter (GSM ) referentie. Dit elimineert de noodzaak om afzonderlijke papieren door zijn omvang , zoals de omvang reeds in de bepaling is opgenomen .
Overige Metingen

Een andere meting van papier is de remklauw . Remklauw verwijst naar de feitelijke dikte van een vel papier in duizendsten van een inch , en wordt gemeten met een precisie apparaat genaamd een micrometer . Op zijn best, de micrometer is nauwkeurig tot plus of min 5 procent van de werkelijke dikte .

Equivalent gewicht
is een andere meting die handelt om het speelveld en referenties elk vel papier zelfs alsof alle waren even groot . Lijken qua toepassing op GSM , wordt equivalent gewicht gebruikt om een snelle aankoop beslissingen te nemen .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een Refill Brother…
·Hoe de Raden van de HP Officej…
·Hoe te Epson inktcartridges Re…
·Hoe te Pas het papierformaat o…
·Installatie van een HP DeskJet…
·Hoe kan ik een HP Laserjet 301…
·Hoe kan ik een HP 4700 -kleure…
·Hoe te printen onderbreken op …
·Kodak ESP3 SE Papierinvoer Pro…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je zoom met een MacBook Pro tra…
·Hoe kan ik een Bluetooth-verbinding te v…
·Hoe maak je een Ubuntu externe harde sch…
·Kunt u zoeken op een Kindle ? 
·Hoe het opzetten van een printer met een…
·Hoe kan ik een draadloze kaart installer…
·Hoe te installeren een Asus MSI 7125 BIO…
·Hoe je alles uit een Flash Drive Delete 
·Hoe je je eigen video Beam Build 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com