Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe kan ik een Dell 948 Printer Verbinding met een netwerk
De Dell 948 is een alles - in-een apparaat uitgerust met de functionaliteit van een printer , scanner , kopieerapparaat en fax . Onder de 948 's kenmerken zijn 32 MB geïnstalleerd geheugen , ondersteuning voor USB 2.0 , een maximale printresolutie van 4800 x 1200 dpi en een maximale scanresolutie van 600 x 600 dpi . Als u wenst te integreren uw Dell 948 in een netwerk , hebt u de mogelijkheid van het aansluiten draadloos of via Ethernet-kabel , maar om een draadloze verbinding tot stand , moet u eerst een Dell Wireless Adapter 1000 installeren . Wat je nodig hebt
Dell Wireless Adapter 1000 ( optioneel ) op USB -kabel
Toon Meer Aanwijzingen
Wireless
1

Zet de printer en zet de apparaat rond totdat het achterpaneel is gelet . Koppel het netsnoer los van de achterkant van de printer . Zoek en verwijder de kleine deksel van de draadloze adapter haven , gelegen aan de linkerkant van het achterpaneel van de printer . Kopen van 2

Plaats de Dell Wireless Adapter 1000 in de draadloze adapter poort . Plak het MAC -adres label dat werd geleverd met uw adapter op het achterpaneel van de printer . Steek de printer stekker weer in en zet het apparaat rond totdat het voorpaneel is gelet . Schakel de printer in .
3

Plaats de " Drivers and Utilities " CD die bij uw printer is geleverd. Wanneer hierom wordt gevraagd , selecteert u het "Gebruik van een draadloos netwerk" optie en klik op de knop " Next . " Volg de instructies op het scherm . Na de " Firewall Exception " scherm , gebruikt u de USB- kabel aan op uw printer aansluiten op uw computer .
4

Wanneer het venster "Configure Your Wireless Printer Adapter " verschijnt , selecteert u de " maken of wijzigen van de printer draadloze instellingen " optie en klik op de knop" Next " . Volg de instructies op het scherm .
Peer - to-Peer

Turn 5 op de computer die rechtstreeks is aangesloten op de printer en meld u aan bij Windows . Open het menu 'Start' en navigeer naar de optie label " Settings ". Navigeer naar de optie "Configuratiescherm " en selecteer " Printers en andere hardware . "
6

Selecteer de optie "Printers en faxapparaten . " Klik met de rechtermuisknop op het item dat overeenkomt met uw printer en selecteer ' Sharing '. Klik op " Deze printer delen " en voer een naam voor uw printer . Klik op de knop "OK " .

Zet een netwerkcomputer en log in op Windows 7 . Open het "Printers en faxapparaten " scherm als voorheen . Klik op de "Add a printer " optie . Wanneer de " wizard Printer toevoegen " verschijnt , klikt u op de knop " Next " . Wanneer het " Lokaal of netwerkprinter" scherm verschijnt , klikt u op " Een netwerkprinter , of een printer die met een andere computer . " Klik op de knop "Volgende " .

Klik 8 op de " Geef een printer " knop . Voer de naam die u hebt toegewezen aan de printer in stap een en klik op de knop " Next " . Volg de instructies op het scherm .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe afdrukken Via de 3Com en H…
·Hoe maak je een Lexmark 510 Se…
·Hoe te Refill een HP 860 
·Hoe Memory Upgrade op een Brot…
·Hoe te Pas het papierformaat o…
·Hoe afdrukken 5X7 Foto's op ee…
·Hoe te wijzigen van een HP 100…
·HP Office Jet Pro L7500 Routeb…
·Hoe te converteren Canon I80 p…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een dvd- RAM-schijven gebruik…
·Hoe de processor te upgraden op XPS M133…
·Hoe Apple Hardware Test op een iMac G5 
·Hoe de Canon MX300 inktcartridge Reset 
·Zelfgemaakte PVC Laptop Stand 
·Mijn Dell 1501 is erg traag Tijdens Type…
·Hoe kan ik een externe harde schijf form…
·Hoe je de harde schijf op een Mac Delete…
·Hoe maak je een client en een server 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com