Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe maak je een Paper Jam in een HP printer Problemen
Hewlett - Packard biedt tientallen printermodellen voor de thuis-en zakelijke gebruikers , variërend van eenvoudige zwart -wit inkjets naar full-color foto- printers en high - speed laserjet printers . Ongeacht het model van uw printer , kan het vastlopen , terwijl in het midden van een afdruktaak . Oplossen van problemen en oplossen zoals papierstoringen om uw kantoor aan huis soepel en de functionaliteit en de productiviteit van deze integraal onderdeel van elke computer setup te herstellen . Instructies
1

Annuleer de afdruktaak . De jamming kwestie zal alleen worden verergerd als de printer blijft proberen te sturen door middel van papier. De meeste HP printers hebben een cancel -knop op de voorzijde het bedieningspaneel van het apparaat . Of klik op "Pause " of " Cancel " in de HP print management software die start wanneer u een afdruktaak te starten . Kopen van 2

Open de bovenkant van de printer om de invoerlade van het papier entree punt te onthullen . Als een geplakt papier zichtbaar is , schuif het uit met een langzaam en zacht trekken . Niet snel trekken , aangezien dit kan het papier niet scheurt en laat je met kleine stukjes vast te zitten in de mechanismen van de printer .
3

Zet de printer om zodat je geconfronteerd met het achterste einde . Veel HP-modellen , zoals sommige van zijn Photosmart -apparaten , hebben een achterste paneel op . Open dit paneel , meestal door het draaien van een knop om het te openen . Dit onthult de achterkant van de papierinvoer mechanismen . Verwijder het vastgelopen papier dat zichtbaar is .

Controleer 4 die u gebruikt het juiste type papier . Sommige HP printers hebben specifieke papier aanbevelingen , zoals vermeld in uw model - specifieke gebruikershandleiding . Papier dat te dun of te dik zal vastlopen van het apparaat .
5

Pas de invoerlade . Zorg ervoor dat de breedte van de lade is ingesteld op het formaat van het papier dat u gebruikt . Bijvoorbeeld , moet de lade worden versmald van van het standaard 8,5 - inch breedte bij het afdrukken op een bedrijf - formaat envelop . De meeste HP-modellen hebben een eenvoudige plastic lipje dat heen en weer schuift naar breedte van de invoerlade aan te passen . Trays die zijn te breed kunnen toestaan ​​dat de drukkerij medium om scheef schuiven wanneer getrokken in het apparaat , wat leidt tot jam .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een koude herstart…
·Hoe maak je Enveloppen op een …
·Hoe maak je verbinding een Lex…
·Hoe maak je een parallelle pri…
·Hoe om email adressen opslaan …
·Hoe te kleurencartridges oplos…
·Hoe maak je Refill een Lexmark…
·Hoe u Windows Print Documenten…
·Wat is de HP Color Center ? 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een USB gebruiken als een se…
·Hoe je inkt vervanging in een Lexmark X5…
·Hoe kan ik Reset een Dode CMOS-batterij …
·De beste manier om dia's converteren naa…
·Hoe maak je een Asus Computer Reparatie 
·Hoe maak je een NiMH cel Verjongen 
·Hoe te downloaden van de OverDrive Van e…
·Hoe te openen Frame voor een LCD Display…
·Hoe de Toshiba BIOS Upgrade 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com