Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe maak je een Canon MP530 Problemen
Canon PIXMA MP530 vrijgegeven het als een alles-in -een home afdrukken apparaat . Het apparaat kan omgaan met de meeste kleine office taken , zoals afdrukken , faxen en scannen , en is ideaal voor mensen die weinig ruimte balie voor meerdere apparaten . Het apparaat kan af en toe storingen , maar je kunt het oplossen . Instructies
1

Controleer of de MP530 is aangesloten op een stroombron . De stroomkabel moet worden aangesloten in de sleuf aan de rechterkant van het achterpaneel en de " ON /OFF " -knop op het frontpaneel moeten worden ingedrukt .

Controleren 2 dat u hebt aangesloten de MP530 aan alle relevante externe apparaten als de machine niet reageert op het externe apparaat of als je nu op fouten in de gegevens op het scherm van de MP530 's . Bij gebruik van het als een faxapparaat , sluit de telefoonlijn aan op de telefoonaansluiting op de linkerkant van het achterpaneel . Als u het apparaat als scanner , sluit hem aan op je computer via de USB -kabel .
3

Zorg ervoor dat je drivers van de MP530 's geïnstalleerd op uw computer als uw computer niet kan communiceren met de apparaat . Plaats de meegeleverde installatie-cd in uw Windows-of Mac-computer . De cd wordt automatisch gestart een installatie programma op een Windows -pc , druk " Easy Install " en volg de aanwijzingen op het scherm . Op een Mac , dubbelklikt u op het cd-pictogram op het bureaublad en selecteer " Setup" in het venster .
4

Lijn printkop van de MP530 , indien uw resultaten afdrukken kijken scheef of krom . Plaats vijf A4- vellen gewoon papier in terug papierinvoer van de printer . Druk op de pijltoetsen op het voorpaneel van de printer totdat het leest "Auto Head uitlijnen . " Druk op " OK " en de printer zal automatisch testvellen printen en af te stemmen zijn eigen printer hoofd .
5

contact op met Canons technische ondersteuning lijn gratis op 800-652-2666 als u nog steeds niet de MP530 om goed te functioneren te krijgen. Uw printer kan nodig zijn onderhoud als gevolg van een hardware storing . De support medewerker kan meer informatie geven over het onderhoud en de locaties van de regionale servicecentra .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een BGA Zwart Cano…
·De voordelen van Laser Printer…
·Hoe te negeren de Canon MP 470…
·Scannen met mijn HP LaserJet 3…
·Hoe wis ik een algemene fout i…
·Hoe de graaf resetten op een H…
·Hoe maak je een printkop insta…
·Bizhub 350 Printer Handleiding…
·Installatie-instructies voor d…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·2900 Xt Vs . 8800 GTS 
·Hoe maak je een Logitech Microphone Test…
·Hoe maak je verbinding een RS232 Cable S…
·Wat is het verschil tussen een plotter e…
·Hoe het opzetten van een printer voor in…
·Handmatig configureren van IP -adressen …
·Hoe verander ik het serienummer in het B…
·Hoe te herstellen Foto's van een PC 
·Hoe maak je een RCA maken om VAG adapter…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com