Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe kan ik een HP Deskjet 990c Printer Problemen
Zoals bij alle printers , kunt u problemen met de HP Deskjet 990c , dat de kwaliteit van de afdrukken of de mogelijkheid van de printer om te werken bij alle invloed ondervinden . In plaats van te betalen voor een printer technicus om deze problemen te herstellen , eerst oplossen van de situatie om te zien of er een eenvoudige oplossing . Veel problemen , zoals papierstoringen of vlekkerig afdrukken , kunnen worden opgelost door je in een kwestie van een paar minuten . Het proces zal u tijd besparen zonder de printer en het geld dat je zou hebben betaald de reparatiewerkplaats . Instructies
Papierstoringen
1

Verwijder alle losse vellen papier uit de invoerlade van de printer . Trek niet alle geplakt papier op dit moment te beschadigen rollen van de printer te voorkomen . Kopen van 2

Druk op de " Doorgaan " knop op de printer . Probeer een afdruktaak opnieuw te verwerken om te zien of de storing is verholpen .
3

Draai de knop op de achterkant van de printer een kwartslag tegen de klok in naar de achterdeur van de printer te verwijderen . Trek alle geplakt papier , vervang dan de deur en draai de knop een kwartslag naar rechts draaien .
4

Open voorklep van de printer en trek alle vastgelopen papier . Verwijder de printer uit het stopcontact en vervolgens van de ene zijde van de printer verplaats de wagen dan naar de andere kant .
5

Verwijder de inktpatronen en draai de voorste papierrollers drie revoluties behulp van uw vingers . Plaats de inktpatronen terug en sluit de voordeur van de printer .
6

Sluit de printer stekker weer in en zet de printer aan . Probeer naar een andere printopdracht verwerkt . Dienst van de machine als de printer nog steeds niet af.
Streaked of Splotched Printouts
7

Inspecteer het papier dat u hebt gebruikt in de printer en zorg ervoor dat het label voor gebruik in een inktjetprinter . Vervang het papier als u niet zeker weet wat de fabrikant aanbevolen gebruik is .
8

Houd de " Power" -knop terwijl u op de " Doorgaan " knop vier keer en dan loslaten van de "Power " knop . Wachten als de printer produceert de testpagina .
9

Als de afdruk toont ontbrekende lijnen , het reinigen van de printkoppen . Houd de " Power" -knop als u tweemaal op de knop "Annuleren " en de "Hervatten " toets .
10

Inspecteer de afdruk de printer produceert na de reiniging . Houd de " Power" knop als je druk op de " Cancel " knop twee keer en de "Hervatten " knop twee keer na als op de afdruk nog steeds vlekken of strepen .
11

Vervang de cartridges als de problemen aanhouden .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe om te bepalen Als een tone…
·Hoe kan ik een HP Deskjet 932 …
·Hoe maak je een Kodak Ink Vul …
·Hoe te Fill Up originele HP ca…
·HP 1350 Printer instructies 
·Hoe een HP Q6000A tonercartrid…
·Hoe faxen met een HP Officejet…
·Fuji Frontier 350 Specificatie…
·Hoe te Refill de cartridges vo…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik geheugen toe aan mijn Thinkpa…
·Hoe kan ik een laptop gebruiken als een …
·Mijn Mac Mini Boots een leeg scherm 
·Kan de Acer Aspire One verbinding naar e…
·Hoe maak je een harde schijf partities f…
·Scannen met een HP PSC1300 All - In-One …
·Hoe kan ik een draadloze kaart installer…
·Mijn PC start niet op vanaf een USB 
·Hoe te bevestigen van een LCD -projector…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com