Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe te installeren HP Photosmart D7100 op mijn computer die gebruikmaakt van Vista
De HP Photosmart D7100 is een fotoprinter met functies om te kunnen afdrukken zonder computer , zoals een geheugenkaartlezer en LCD voorbeeldscherm. HP Photosmart D7100 vrijgegeven van de vóór het besturingssysteem Windows Vista beschikbaar kwam . Als gevolg hiervan , kunt u vinden na het upgraden van het besturingssysteem dat u niet in staat om de Photosmart D7100 werk te maken zijn . Echter , Vista drivers voor de Photosmart D7100 zijn beschikbaar op de HP website , dus of je bent het verplaatsen van uw Photosmart D7100 naar een nieuwe computer of de oprichting ervan voor de eerste keer , kan de printer werken op Windows Vista . Instructies
Instellen van de Photosmart D7100 Hardware
1

Sluit het ene uiteinde van het netsnoer aan op de achterkant - linkerkwadrant van de Photosmart D7100 , en sluit het andere uiteinde aan op een stopcontact . Weet de Photosmart D7100 niet aan op uw computer op dit moment. Als u al de Photosmart D7100 hardware instellen en alleen nodig om de drivers te installeren , sla dan de hardware- installatie-instructies . Kopen van 2

Trek de papierlade aan de onderkant van de Photosmart D7100 naar u toe om deze te openen . Plaats ten minste een stuk wit papier in de lade en sluit deze .
3

Klap de LCD voorbeeldscherm op de Photosmart D7100 bedieningspaneel omhoog en druk op de knop aan de linkerkant van de printer aan te zetten . Na een moment , geeft het scherm een bericht waarin u wordt gevraagd om de gewenste taal te kiezen .
4

Gebruik de pijltoetsen op de directionele pad om de taal die u wilt selecteren , en druk vervolgens op de " OK " knop in het midden van het pad te bevestigen . Herhaal deze procedure als u de Photosmart D7100 vraagt ​​u om uw plaats in te voeren .
5

Open het puntje deksel van de Photosmart D7100 en wacht tot de inktpatronen te taxiën naar het midden van de printer .

6

Til de plastic hendel aan de linkerkant van de cartridgehouder en steek elke inktcartridge in de bijbehorende compartiment in de drager door het direct in de kleurgecodeerde compartiment te duwen . Laat de vergrendeling als u klaar bent .
7

Sluit het deksel van de Photosmart D7100 en wacht tot de printer de nieuwe inktpatronen te sporen en te initialiseren . Na een moment , gebruikt de printer het vel papier in de lade om een ​​testpagina controleren van de uitlijning van de inktpatronen afgedrukt .
De Photosmart D7100 Drivers in Windows Vista
installeren 8

Open een webbrowser en navigeer naar de driver downloadpagina voor de Photosmart D7100 via de link in de sectie ' Resources ' van dit artikel . Klik op het drop - down menu onder " Selecteer uw besturingssysteem " en selecteer de 32 - bits of 64 - bits versie van Windows Vista , afhankelijk van wat op uw computer is geïnstalleerd . Klik op de knop "Volgende" .
9

Klik op het plusteken naast " Driver " en klik vervolgens op de zwarte " Download " knop naast ofwel de volledige functionaliteit van software of de basisdriver . Als u een favoriete applicatie die u gebruikt om foto's af te drukken , de basisdriver is waarschijnlijk de juiste keuze te zijn . Als u niet beschikt over een foto afdrukken applicatie geïnstalleerd , selecteert u de volledige functionaliteit software.
10

Dubbelklik op de bestuurder bestand met de extensie " EXE " nadat de computer klaar is te downloaden . Klik op " Next " door de aanwijzingen om de printer driver en software te installeren . Sluit de printer aan op uw computer wanneer het installatieprogramma waarschuwt u . Na een moment , de computer herkent de printer en is klaar om te beginnen met afdrukken .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een Networked USB …
·Hoe Schoon een HP PSC 2110 
·Deskjet 6980 Reiniging Informa…
·Hoe maak je een Epson Password…
·Hoe maak je een WiFi- printer …
·Hoe te wijzigen van een Canon …
·Printers Compatibel met een De…
·Hoe kan ik een Lexmark Z700 pr…
·Draadloze HP printers kunt u a…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Failed DVD Drive Fix 
·HP Deskjet 5600 Printer Installatie 
·Maxtor One Touch 4 Specs 
·Hoe te openen van de BIOS op een Toshiba…
·Hoe kan ik meerdere IDE harde schijven c…
·Wat is een laserprinter Duty Cycle ? 
·Hoe te Turn Off Color Ink Gebruik in Can…
·Hoe maak je een Wireless Printer install…
·Hoe te Toner Reset 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com