Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe kan ik een HP PSC 1315 printer te installeren
elk standaard printer kunt afdrukken, maar de Hewlett Packard PSC 1315 is een multifunctioneel ink - jet printer , wat betekent dat het kan scannen en kopiëren ook. U kunt ook direct vanaf een PictBridge - compatibele camera op de HP PSC afgedrukt zonder de noodzaak van een computer . Op de HP PSC te drukken vanaf een computer , moet u eerst de printer aansluiten en installeren van de software . Wat je nodig hebt
USB -kabel
Toon Meer Aanwijzingen
Printer Setup
1

Controleer dat u alle gekleurde beschermende verpakkingstape van de buitenkant hebt verwijderd van de printer en de voorklep te openen en verwijder de kartonnen voering met de voedingskabel en de inktcartridges . kopen van 2

Bevestig de overlay van het bedieningspaneel van de printer , indien nodig. Sommige HP PSC 1315 printers worden geleverd met dit panel overlay vooraf bevestigde . Als de jouwe niet , verwijder dan de lijm van de achterkant van de overlay , open vervolgens het deksel en bevestig de overlay van de printer in het inzet gebied in de buurt van de top linkerbenedenhoek . Druk deze stevig op zijn plaats .
3

Open de voorste toegangspaneel . Verleng de papierladegeleiders zo ver mogelijk . Vul de papierlade met standaard letter-formaat wit papier .
4

Sluit het netsnoer aan op de netadapter . Steek de drieledige elektrische stekker in een stopcontact . Sluit het andere uiteinde van het netsnoer aan op het netsnoer aan de achterzijde van de printer . Er is slechts een poort waar deze kabel past , dus er is geen zorgen te maken over de kabel onjuist bevestigen .

Turn 5 op de HP PSC door op de "power " -knop op het bedieningspaneel . < br >
inktcartridge Installatie
6

Verwijder de cartridges uit de zakken en verwijder zorgvuldig alle gekleurde beschermtape . Open de toegangsdeur boven de papierlade om toegang te krijgen tot de inkt houders cartridge.
7

Houd de zwarte cartridge met het etiket naar boven en steek deze in de juiste cartridgehouder . Worden zeker niet om de metalen contactpunten op de achterkant en onderkant van de cartridges te raken .
8

Plaats de multi- gekleurde inkt cartridge in de linker cartridgehouder . Zodra beide cartridges vastklikken , sluit de toegangsdeur boven de papierlade .
Software Installatie
9

Plaats de HP PSC 1315 installatie- cd in het cd -station van de computer . De HP set - up assistent zal automatisch het installatieproces te starten . Als dit niet gebeurt , klikt u op het menu " start " , kies " computer " in Windows 7 of Vista , of ' mijn computer ' in Windows XP . Dubbelklik op het cd-station om het te openen en dubbelklik op het bestand met de naam " setup.exe " om de installatie te starten .
10

Volg de instructies op het scherm om de installatie voort te zetten . De configuratie-assistent begeleidt u door het proces van het aansluiten van de USB -kabel tussen de printer en de computer op het juiste punt . Sluit de kabel niet aan voordat u daarom wordt gevraagd .
11

Blijf de instructies op het scherm volgen totdat je de melding scherm , wat aangeeft dat je met succes de printer geïnstalleerd te bereiken .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe kan ik een Lexmark USB pri…
·Hoe Printer Maintenance voor e…
·Toner Cartridge Componenten 
·Hoe kan ik een afdruktaak te a…
·Hoe kan ik terug de Rear Shock…
·Hoe kan ik een HP PSC 1610 Res…
·Hoe de HP PSC 2355 Problemen 
·Hoe kan ik problemen met de fa…
·Hoe maak je een Epson 4000 Spo…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik vergelijken Mac G4 naar G5 ? 
·Hoe kan ik zien hoeveel optredens van RA…
·MacBook Case Problemen 
·De verschillen tussen een Optische & Las…
·Hoe maak je een USB harde schijf Veeg 
·Hoe om gegevens van de ene computer naar…
·Hoe te Reformat een ASUS Eee PC 
·Mijn USB hoofdtelefoon niet werken met X…
·Hoe te gebruiken Mac Drive 7 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com