Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe uit elkaar te halen een HP 2100 Printer
Na verloop van tijd kunt u de behoefte om elkaar te halen uw HP LaserJet 2100 printer. Of je moet vervangen versleten onderdelen , ontstoppen papierstoringen of gewoon uit te voeren routine-onderhoud , is het mogelijk om de HP 2100 zelf , volledig uit elkaar te halen met een paar eenvoudige hulpmiddelen . Dit kan een veel goedkopere oplossing dan het inhuren van een computer technicus en kan worden bereikt in ongeveer een half uur . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Flathead schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel de HP 2100 en haal de stekker uit het stopcontact . Koppel de parallelle of de netwerkkabel uit de achterkant van de printer . Kopen van 2

Open de tonercartridge paneel en trek de tonercartridge direct uit de printer om het te verwijderen . Stel de tonercartridge opzij .
3

Zoek het zijpaneel vergrendeling knop onder de tonercartridge paneel . Druk op de knop en schuif de rit zijpaneel naar u toe om het te verwijderen . Stel het paneel opzij .
4

Zet de printer om zodat u toegang tot de achterzijde van het apparaat hebben . Verlaag de afsluitkap door deze naar buiten te trekken met genoeg kracht om los van de plastic klemmen vastzetten . Je hebt nu toegang tot twee Phillips schroeven in de bovenste hoeken van de printer , achter de afsluitkap.
5

Verwijder de twee schroeven met een kruiskopschroevendraaier . Verwijder de nu vrij achterpaneel van de printer . Merk op dat je kan hebben om een kleine platte schroevendraaier gebruiken om het paneel los te wrikken uit zijn voegen totdat het vrij is , beginnend bij de onderkant van het paneel en je omhoog te werken . Stel het achterpaneel opzij .
6

Verwijder de kruiskopschroef in de rechter -en linkerhoek . Deze schroeven op de bovenklep van de printer en bevinden zich achter het achterpaneel dat u zojuist verwijderd .
7

Zet de printer om zodat u toegang tot de voorzijde van het apparaat hebben . Zoek de twee kruiskopschroeven in de rechter en linker hoeken , onder de tonercartridge paneel . Verwijder de schroeven .
8

Verwijder de tonercartridge paneel scharnier aan de rechterkant , door te schuiven een platte schroevendraaier tussen het scharnier en nieuwsgierige het plastic slot stuk uit . Verwijder het plastic slot stuk en leg het opzij .
9

Zoek het scharnier clip , direct rechts van de rechter scharnier . Druk de clip met een platte schroevendraaier om het te ontgrendelen . Herhaal dit met de linker scharnier clip . Trek de tonercartridge paneel recht omhoog om deze te verwijderen . U hebt nu toegang tot de interne onderdelen van de HP 2100 .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe om uw afbeeldingen uit te …
·Hoe de optionele lade installe…
·Epson R200 Head Cleaning 
·Hoe maak je een Epson 4000 Pro…
·Hoe kan ik een nieuwe printer …
·Kodak EasyShare G600 Printer P…
·Hoe afdrukken vanaf het web op…
·Canon S200 Printer Problemen o…
·Hoe maak je een Canon printkop…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·PC Modding : Hoe Case Cut 
·Hoe te bevestigen van een externe harde …
·Biometrische authenticatie Technieken 
·Hoe het opzetten van een nieuwe schijf 
·Hoe te Thermal Grease Clean Off van een …
·Hoe maak je een Verizon Pc5750 Problemen…
·Hoe de grafische kaart bepalen op een co…
·Hoe je computers te beveiligen met vinge…
·Hoe controleert de inktniveau van een Ep…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com