Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe maak je een Lexmark 5300 Problemen
De Lexmark model 5300 is een alles - in-een printer , copier en scanner die in kleur of zwart-wit kan afdrukken . Het is compatibel met Windows - gebaseerde pc's en wordt aangesloten op de computer met een USB-kabel . Problemen kunnen optreden met verschillende onderdelen of delen van het apparaat . Diagnose van mogelijke oorzaken van een probleem als het zich voordoet is de eerste stap in het proces van probleemoplossing. Voltooi de overige stappen voor probleemoplossing om ervoor te zorgen dat het probleem volledig is opgelost . Instructies
1

Controleer de USB-kabel niet is beschadigd als de printer niet wordt communiceren met de computer . Sluit het vierkante uiteinde van de kabel in de poort aan de achterkant van de printer . Steek het rechthoekige uiteinde van de kabel in de USB- poort van de computer . Kopen van 2

Gebruik een zwaarder papier of een helderder wit papier als de afdrukkwaliteit lager is dan normaal . Kwaliteit is hoger op zwaarder en lichter papier.
3

Pas de afdrukkwaliteit van de printer indien nodig. Druk op de knop "Menu" . Druk op de linker of rechter pijl toets totdat " Kwaliteit " op het display verschijnt . Druk op de " Vinkje " knop . Druk op de linker of rechter toets tot de gewenste kwaliteit wordt weergegeven . Druk op de " Vinkje " knop om de wijzigingen op te slaan .
4

Verwijder elk vel zodra het is afgedrukt om inkt vlekken te vermijden . Sommige bladen niet volledig drogen voordat de volgende prenten . Dit geldt vooral bij het werken met speciale papiersoorten , zoals transparanten , fotopapier , etiketten en iron - on transfers .
5

Vervang de kleurencartridge als de kleuren zijn flets of wijken uit hoe de kleuren worden weergegeven op het computerscherm . Vervang de zwarte cartridge als zwarte tekst is gestreept of vervaagd .
6

Open de scanner als er een papierstoring . Trek het papier recht naar buiten . Sluit de scannereenheid . Druk op de " Vinkje " knop op het bedieningspaneel om door te gaan .
7

Veeg de glasplaat met een schone , niet-pluizende doek die is bevochtigd met water als de glasplaat vuil . Een vuile glasplaat is van invloed op de kwaliteit van gescande afbeeldingen .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een HP 2605 Imagin…
·Hoe het opzetten van een print…
·Hoe kan ik Problemen met een k…
·Hoe maak je Enveloppen op een …
·Hoe maak je een cartridge te v…
·Hoe kan ik een HP Deskjet 3650…
·Hoe afdrukken naar een Brother…
·Hoe te bekijken Ink Level in e…
·Wat is PostScript 3 emulatie ?…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Thinkcentre 8141 Memory Upgrade 
·Hoe de kalender verwijderen op een iPad 
·Definitie van een LaserJet printer 
·Hoe maak je een Write - Protected Thumb …
·Hoe je het geheugen in een MacBook Verva…
·Pesario C700 Hard Drive Recovery Tools 
·Hoe te formatteren van een gebruikte CD …
·Hoe de SD Slot in een Gateway laptop geb…
·Wat een super computer kan doen ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com